Secció recomanada per

NOVETATS

Nou ratolí i teclat de la marca Logitech

Els accessoris es presenten en diferents colors, entre ells un atractiu rosa

pebble-rosa

pebble-rosa

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Logitech ha presentat els ratolins Logitech Pebble M350 juntament amb una edició limitada del teclat K380.  Pebble Mouse es llança en colors rosa, blanc i negre, mentre que l’edició limitada del teclat multidispositiu K380 està disponible en rosa i blanc. Es caracteritzen per treballar d’una manera silenciosa i per disposar d’una connexió bluetooth, que facilita la seva connexió a diferents aparells sense necessitat d’adaptadors ni ports USB.

Pebble Mouse M350

El  ratolí aporta un disseny ultracompacte que s’adapta al palmell de la mà, pot ser connectat a qualsevol dispositiu via bluetooth o a través del petit receptor USB de 2,4 GHz, que s’oculta rere la tapa. Amb un rang de fins a 10m i una bateria AA amb una durada d’uns 18 mesos.

Teclat K380 Limited Edition

Notícies relacionades

Aquest model, arriba en una edició limitada en rosai blanc, treballa silenciosament i és capaç de connectar-se fins i tot amb tres dispositius diferents prement una tecla. Identifica qualsevol dispositiu per adaptar els comandos de les seves tecles al sistema operatiu, i canvia entre Windows i Mac de manera molt ràpida. Les dues piles AAA que s’hi inclouen asseguren una durada de la bateria de fins a 24 mesos

Preu 

Els dos productes estan disponibles al nostre mercat a un preu recomanat d’uns 25 euros per al Pebble i uns 52 euros per al teclat. Els dos dispositius es venen per separat. 

Temes:

+Digital