Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Logitech llança la 'webcam' StreamCam dissenyada per a 'streamers'

El nou model ja està disponible al nostre mercat a un preu de 159 euros

logitech

logitech

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

 La companyia Logitech ha anunciat el llançament d’una nova webcam dissenyada per a streamers i creadors de contingut. El model proporciona una qualitat d’imatge de 1080p / 60 fps, connectivitat USB-C i opcions de muntatge que s’amplien quan s’utilitza el software Logitech Capture, que habilita funcions per automatitzar l’exposició, l’enquadrament i l’estabilització.

«La StreamCam està dissenyada per a creadors», assenyala Delphine Donne-Crock, mànager general de creativitat i productivitat de la marca. «El vídeo s’ha convertit en una de les principals maneres d’expressar-nos, per això estem dissenyant productes que ajudin els creadors que el seu contingut sigui espectacular».

Notícies relacionades

Per la seva característiques, resulta adequada per a streamers que pugin continguts a YouTube, Facebook, Twitch, Instagram o d’altres. Alguns dels avantatges que ofereix són: Reconeixement facial, enfocament intel·ligent i exposició; emmarcat intel·ligent habilitat per a IA; vídeo vertical Full HD, per a les stories d’Instagram i Facebook dels dispositius mòbils i configuració d’àudio estèreo i mono dual per a gravació, segons preferències. Cal destacar que el dispositiu és compatible amb XSplit i Open Broadcaster Software (OBS).

Preu i disponibilitat 

La càmera ja està disponible en acabat blanc o grafit per un preu de 159 euros. Amb la introducció de l’StreamCam també es llança una versió actualitzada i sense cost addicional del software que inclou el Mode Fosc, efectes d’escena actualitzats i superposicions de text en viu i més. Aquest model s’uneix a una família de productes dissenyats per a creadors, incloent-hi el nou Yeti X de Blue Microphones. 

Temes:

+Digital