Secció recomanada per

AL MERCAT

Huawei posa a la venda el Mate 30 Pro a Espanya: preu i característiques

El nou dispositiu, de càmera quàdruple, està disponible per 1.099 euros

huawei-mate-30-pro

huawei-mate-30-pro

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Huawei ha anunciat que posa a la venda a Espanya el seu model Mate 30 Pro, en exclusiva a l’Espai Huawei Madrid, en color Space Silver i amb un preu de 1.099 euros. El dispositiu es caracteritza per la incorporació del SoC Kirin 990, el primer a integrar unitats de processament fabricat a 7 nanòmetres + EUV.

Disposa d’un sistema de càmera quàdruple que inclou la SuperSensing Cine (càmera principal dual), més càmera teleobjectiu de 8 MP (amb un zoom òptic de 3x, un zoom híbrid de 5x i un zoom digital de fins a 30x), i una càmera de detecció de profunditat 3D amb efectes pro-bokeh i informació de profunditat de camp per a ‘selfies’ i retrats. L’estabilització d’imatge òptica (OIS), l’estabilització d’IA (AIS) i la detecció de profunditat 3D completen les funcionalitats fotogràfiques del Mate 30.

El dispositiu integra una bateria de 4.500 mAh amb Huawei SuperCharge, que té una potència de 27 W, i una càrrega per cable de 40 W. Proporciona una càrrega sense fil reversible de doble cara que permet recarregar altres dispositius.

Disseny 

Huawei Mate 30 Pro manté la línia de disseny de la família Mate, amb detalls particulars. Al seu frontal compta amb un disseny estret de gota d’aigua i bisells prims. Disposa d’una pantalla OLED Huawei Horizon que es corba en un angle de 88 graus per maximitzar l’àrea de visualització amb efecte cascada.

S’han reemplaçat els botons de volum laterals amb tecles virtuals invisibles, gràcies a la incorporació d’una nova funció d’interacció tàctil lateral. Combina les funcions Huawei 3D Face Unlock i In-Screen Fingerprint.

Vist per la part posterior, mostra una estètica prèmium i diferencial amb un anell en forma d’halo  mecànic que envolta les seves quatre càmeres. És un disseny inspirat en el de les càmeres rèflex digitals. Compta amb la tecnologia de pantalla acústica Huawei, que ofereix un àudio a través de la mateixa pantalla, que emet el so.

Característiques

El dispositiu integra un nou disseny de la pantalla Always-On-Display (AOD) en la qual el color canvia durant el dia. La manera fosca proporciona llegibilitat millorada, que permet que la pantalla s’adapti a la llum.

Notícies relacionades

Aporta interacció intuïtiva als laterals, amb tecles virtuals invisibles i personalitzables per ajustar el volum, els jocs i la configuració de la càmera. Control de gestos potenciat per intel·ligència artificial per a la interacció de pantalla sense contacte, mentre que l’AI Auto-Rotate i l’AI Private View estan dissenyats per optimitzar l’experiència dels usuaris.

La funcionalitat HiCar ofereix connectivitat avançada per a vinculació entre el dispositiu i el sistema de comunicació i entreteniment del cotxe. Desbloqueig facial 3D i per empremta digital a la pantalla, per a seguretat de dades i protecció de la privacitat.

Temes:

Huawei +Digital