Secció recomanada per

25 D'OCTUBRE A LA VENDA

El Galaxy Watch Active2 arriba en l'edició especial Under Armour

El dispositiu estarà disponible a finals d'aquesta mateixa setmana a un preu de 359 euros el model de 44 mm i a 339 euros el de 40 mm

Un diferencial destacat d'aquesta nova versió del rellotge de Samsung és que es pot connectar amb les vambes intel·ligents d'Under Armour

galaxy

galaxy

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung ha anunciat la imminent disponibilitat al nostre mercat del’edició exclusiva Under Armour del Galaxy Watch Active2, un smartwatch amb funcions per motivar la pràctica de l’exercici i gestionar una experiència de carrera connectada, fet que pretén millorar el rendiment dels corredors i conseqüentment optimitzar la seva forma física reduint el risc de lesions.

Així és el nou rellotge intel·ligent

Juntament amb les característiques pròpies del Galaxy Watch Active2, marc tàctil giratori i la interfície de la marca One UI, l’Under Armour Edition presenta un disseny de pantalla animat i amb més brillantor  que canvia segons l’hora del dia, amb modes d’hora i data definits, que afavoreixen la visibilitat.

Valors afegits

Presenta característiques com aral’entrenament en temps real basat en el moviment i l’accés premium a una comunitat de fitnes –a través de MapMyRun– amb exercicis intuïtius, així com una visualització ràpida de la informació esportiva.

Permet connectar les vambes intel·ligents UA HOVR  d’Under Armour a través de MapMyRun i rebre comentaris en temps real sobre l’entrenament (per exemple, la longitud del pas) directament a la pantalla. Al rebre feedback sobre detalls concrets, les vambes i el rellotge converteixen l’exercici en una sessió personal d’entrenament.

Prestacions

Notícies relacionades

L’edició Under Armour té un cos d’alumini amb una esfera de disseny exclusiu i dues opcions de mida: 44 mm i 40 mm. El model de 40mm està equipat amb una corretja de color gris, mentre que el de 44 mm ve amb una de color negra. Totes dues estan fabricades amb material de fluoroelastómer (FKM) i són transpirables.

 Samsung Galaxy Watch Active2 Under Armour Edition estarà disponible a partir del 25 d’octubre, per un preu de 359 € el model de 44 mm i de 339 € el de 40 mm.

Temes:

Samsung +Digital