Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Així és el televisor ULED U8B de Hisense

L'equip es caracteritza per integrar tecnologia artificial i es posa la venda per uns 800 euros

-hisense-u8b

-hisense-u8b

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amb un catàleg de televisió obert a tecnologies com ULED, OLED, Laser TV o UHD TV, la marca Hisense està aconseguint obrir-se pas al nostre mercat, com a conseqüència també d’accions de patrocini destacades (UEFA EURO 2020) i preus equilibrats de producte i competitius respecte a la seva competència.

Un dels avantatges afegits per a l’usuari és la integració de la intel·ligència artificial, no gaire habitual en aquests nivells de preu. Michael Luo, director general de Hisense Iberia, ho explica: «Amb la integració de la Intel·ligència Artificial i els nous avenços presents en la nova gamma de televisors que llancem a Espanya durant tot l’any 2019, demostrem l’esforç i la inversió anual de Hisense en el desenvolupament de les últimes innovacions tecnològiques accessibles i el poder de la marca a tot el mercat internacional».

Tecnologia aplicada

Inspirat en el sistema operatiu Vidaa U, Hisense ha desenvolupat Vidaa U 3.0, que incorpora els avenços d’IA (Intel·ligència Artificial) al televisor. Aquesta integració ha permès a la marca construir un sistema senzill i personalitzable, que resulta un 50% més ràpid que l’anterior generació i fa possible visualitzar recomanacions de contingut des de la pàgina d’inici. Aquest sistema operatiu, que també pot gestionar els dispositius intel·ligents de la casa a través del comandament a distància o l’aplicació RemoteNOW, accepta el control per veu a la tele, mitjançant aplicacions com Amazon Echo, i incorpora el reconeixement d’escenes, per ajustar automàticament la imatge –mitjançant una tecnologia basada en el núvol– per millorar la visualització.

Control per veu

Vidaa U 3.0 és compatible Alexa, així que si es descarrega una aplicació a l’smartphone es pot controlar la tele per veu i disfrutar de diferents maneres de visualització, com Esports i/o Joc. També es poden compartir fotos o vídeos des del mòbil o proporcionar serveis on line, tals com actualitzacions del software o diagnòstic de possibles problemes tècnics de l’aparell.

Així és el model ULED U8B

Entre les novetats destacades de Hisense està el model ULED U8B, dotat de tecnologia pròpia. El seu processador Hi-View Pro Engine combina el xip de processament d’imatges i algoritmes que treballen per conformar el sistema Premium ULED TV.

Integra característiques com ara Dolby Vision HDR, per proporcionar blancs que són fins i tot 40 vegades més brillants i negres 10 vegades més foscos. Combinat amb Dolby Atmos, es crea una experiència sonora envoltant.

Una altra de les característiques que potencien la imatge és la funció Smooth Motion, que adopta la tecnologia d’estimació i compensació de moviment i apuntala la claredat de les imatges.

Notícies relacionades

La U8B està disponible en 65 i 55 polzades, admeten una brillantor màxima de 1.000 nits per experimentar un efecte visual HDR notable.

El model de 65” costa uns 800 euros.

Temes:

+Digital