Secció recomanada per

AVUI A LA VENDA

Ja està disponible al nostre mercat una nova versió de l'iPad d'Apple

El dispositiu té pantalla Retina de 10,2 polzades així com compatibilitat amb l'Apple Pencil i l'Smart Keyboard, i costa 379 euros

apple-ipadjpg

apple-ipadjpg

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Avui es posa a la venda al nostre mercatl’última versió de l’iPad d’Apple des de 379 euros. El dispositiu es caracteritza per una pantalla Retina de 10,2 polzades, compatibilitat amb l’Apple Pencil  i l’Smart Keyboard, així com una notable capacitat multitasca i d’eines creatives amb iPadOS. Aquest millorat iPad tanca al seu interior el xip A10 Fusion, càmeres amb sensors avançats, i una renovada bateria per a tot el dia. 

«El nou iPad aporta més valor al nostre model d’iPad més popular i assequible, amb una pantalla Retina més gran de 10,2 polzades, compatibilitat amb l’Apple Pencil i, per primera vegada, l’Smart Keyboard de mida estàndard», ha informat Greg Joswiak, vicepresident de Màrqueting del Producte d’Apple.

Pantalla més gran i noves capacitats

La pantalla de l’equip té gairebé 3,5 milions de píxels i un ampli angle de visió que millora la visualització, així com l’experiència de realitat augmentada (AR) que s’aprofita de les seves càmeres i sensors. Les noves capacitats es veuen potenciades amb el xip A10 Fusion, que ofereix un notable rendiment respecte a equips de generacions anteriors.

Cal destacar la seva portabilitat i resistència, pesa uns 450 grams i, per primera vegada, té una carcassa feta en alumini 100% reciclat amb la mateixa resistència i acabat que l’alumini de tots els productes Apple.

La connectivitat està avalada pel seu rendiment sense fil ultraràpid i a la compatibilitat amb la connectivitat LTE de nivell Gigabit, que ofereix connexions de dades mòbils fins i tot tres vegades més veloces. Quant a sistema de seguretat integra Touch ID.

Funciona amb iPadOS que aporta una pantalla d’inici redissenyada que mostra més ‘apps’ en cada pàgina, i pot afegir la vista Avui, amb accés ràpid a diversos ‘widgets’. Treballar amb diversos arxius i documents porta novetats gràcies a Split View o Slide Over. Per la seva banda, l’Apple Pencil obre noves formes de creativitat i productivitat.

Gamma disponible i preus

Notícies relacionades

El nou dispositiu s’uneix a l’iPad Mini, l’iPad Air i els models d’iPad Pro. Tota la gamma ofereix compatibilitat amb Apple Pencil i bateria per a tot el dia.

L’iPad de setena generació es pot comprar en platejat, gris espacial i or amb configuració de 32 o 128 GB. Els preus van dels379 euros amb wifi i des de 519 euros amb wifi més xarxa mòbil.

Temes:

Apple +Digital