Secció recomanada per

A LA VENDA AVUI

El Redmi Note 8 Pro de Xiaomi es posa avui la la venda per 249 euros

El dispositiu té quatre càmeres i està dissenyat per millorar l'experiència de joc

redmi-xiaomi

redmi-xiaomi

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Xiaomi ha anunciat que el seu Redmi Note 8 Pro està des d’avui, 26 de setembre, disponible en el nostre mercat per 249 euros, fet que el situa com una de les opcions més interessants dins de la gamma mitjana.

Ou Wen, reponsable de Xiaomi a Europa Occidental ha informat que «Redmi Note és una de les sèries més populars de Xiaomi i una família que ofereix un rendiment increïble a un preu atractiu».

Càmera quàdruple de 64 megapíxels

El dispositiu integra quatre sensors, el principal, de 64MP. Compta amb un Superpíxel 4 en 1 de 1.6 μm que permet capturar més llum en captures nocturnes. Disposa d’un ultra gran angular de 8MP amb un camp de visió de 120°, una càmera macro de 2MP i un sensor de profunditat de 2MP que s’uneixen per crear, segons la mateixa companyia:  «La càmera més versàtil de Redmi fins ara».

La tecnologia d’intel·ligència artificial incorporada de la càmera frontal de 20MP afavoreix la captura de ‘selfies’ rics en detall, així com detecció d’escenes i desbloqueig facial.

Característiques destacades

Redmi Note 8 Pro ve equipat amb Corning Gorilla Glass 5, tant a la part davantera com posterior, també aprofita la tecnologia a prova d’esquitxades IP52, que ofereix protecció davant aquest element.

Equipat amb una pantalla de 6.53” FHD+ amb notch tipus gota i un sensor d’empremtes posterior, el dispositiu té una relació de pantalla-cos del 91,4%. La pantalla també compta amb protecció contra la llum blava, certificada per TÜV Rheinland, que redueix la fatiga visual.

Quant a disseny destaca per una curvatura 3D del seu marc. Arriba en tres colors: negre grisenc, blanc nacre i verd.

Bon rendiment en joc

El dispositiu funciona amb l’últim processador MediaTek Helio G90T, una CPU de vuit nuclis amb velocitat de processament de fins a 2.05 GHz. La GPU Arm Mali-G76 3EEMC4 proporciona una experiència ‘gaming’ millorada, amb una freqüència màxima de 800MHz i una potència d’IA de fins a 1TMAC. Compta amb refrigeració líquida, que permet un ús intensiu del dispositiu sense problemes de sobreescalfament.

Redmi Note 8 Pro ve equipat amb una antena WiFi X addicional per aconseguir una connexió a internet més estable, i altaveus 1217SLS i un Smart PA per millorar el so durant el joc.

Notícies relacionades

La bateria té una capacitat de 4.500 mAh, i al venir equipat amb funcions com el mode d’estalvi energètic i l’ajustament intel·ligent de la brillantor, ajuda a maximitzar la seva capacitat. Integra càrrega ràpida tipus C de 18W, NFC multifuncional, un port d’infrarojos i un connector per a auriculars de 3.5 mm.

Preus

La variant de 6GB+64GB té un preu de 249 € i, durant aquestes primeres 24 hores, tindrà un preu promocional de 229 €. Per la seva banda, la variant de 6GB+128GB, estarà a la venda a 269 € a partir del 30 de setembre.