Secció recomanada per

'SMARTPHONES' AMB DIFERÈNCIA

Així és el Motorola One Vision de pantalla ultrapanoràmica

El dispositiu compta amb una càmera de 48 megapíxels amb intel·ligència artificial i una pantalla de format cinematogràfic, per menys de 300 euros

motorola-onevision

motorola-onevision

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Motorola accelera al mercat i prepara, per a l’últim trimestre de l’any, una bateria de productes ajustats a la demanda, és a dir, bon nivell de prestacions i preus ajustats. Entre les recents novetats destaca el Motorola One Vision que es caracteritza per oferir una pantalla cinemàtica (format cinematogràfic) ultrapanoràmica i una càmera que treballa correctament amb qualsevol il·luminació. Quant als aspectes menys positius de l’equip s’ha d’esmentar la necessitat d’acostumar-se a manejar una pantalla allargada de gran mida.

Sistema de càmeres del Motorola One Vision

L’equip inclou el sistema de càmera més avançat desenvolupat per la companyia. Afegeix intel·ligència artificial (IA) i càmera posterior de 48 MP amb tecnologia Quad Píxel que barreja quatre píxels en un de gran d’1,6µm, així el sensor multiplica per quatre vegades la sensibilitat de la llum. Els usuaris podran fer fotos de 12 MP nítides, amb brillantor millorada i una reducció en el soroll de la imatge.

El sensor de la càmera posterior també ve equipat amb estabilització òptica d’imatge (OIS) i el mode Visió Nocturna. Aquesta estabilització compensa fotos i vídeos borrosos, mentre que el mode nocturn permet captar fotos d’òptima qualitat, fins i tot en condicions de poca llum.

La càmera frontal de 25 MP és capaç d’ajustar els píxels segons l’ocasió, per exemple, en espais amb llum permet fer ‘selfies’ detallats, i en condicions amb baix nivell d’il·luminació la tecnologia Quad Píxel 1,8µm permet autofotos de bona definició. 

Pantalla

La seva pantalla cinemàtica de 6,3’’ 21:9 CinemaVision Full HD+ fa possible aprofitar pràcticament tota la superfície per aconseguir una visualització similar a la d’un cine. Si parlem de qualitat, el plafó és notable. S’hi veu molt bé.

Disseny

Quant al disseny d’aquest aparell, situat en la gamma mitjana, s’ha de destacar que aconsegueix un acabat més que digne per al preu que té. Acabat en vidre i alumini. L’usuari podrà elegir entre els colors degradats 4D Corning Gorilla GlassTM blau safir i bronze.

Quant a ergonomia, es pot sostenir fàcilment amb una mà. Pel seu format, s’ha de destacar que es tracta d’un model peculiar, amb personalitat.

Bateria

La bateria de l’equip té 3500 mAh, suficient per a un dia complet, segons les proves d’ús realitzades. Un avantatge destacable és la funció TurboPower que proporciona fins a 7 hores d’autonomia amb 15 minuts de càrrega.

Memòria interna

Els 128 GB d’emmagatzemament en el Motorola One Vision asseguren espai per a cançons, vídeos i pel·lícules, i també es pot afegir una targeta microSD de fins a 512 GB.

Proporciona Emmagatzemament Flaix Universal (UFS), que ofereix un rendiment ràpid i capacitat multitasca. D’altra banda, també es pot comptar amb emmagatzemament de fotos il·limitat a Google Fotos.

Valors afegits

Per menys de 300 euros la companyia Motorola posa al mercat un aparell amb característiques de càmera avançades, gràcies a l’aprenentatge que és capaç de fer el seu processador de vuit nuclis. La funció d’il·luminació de retrat utilitza intel·ligència artificial per afegir efectes d’il·luminació al rostre de la persona fotografiada, mentre que la captura automàtica de somriures i la composició intel·ligent ofereixen resultats destacables.

Aliança amb Google

Motorola i Google han firmat una aliança per oferir actualitzacions mensuals de seguretat durant tres anys, un sistema operatiu actualitzat i una interfície a través d’Android One. Amb l’ecosistema d’Android, els usuaris disposen al seu terminal de Google Assistant i funcions com Benestar Digital, entre d’altres.

Preu

El Motorola One Vision té un preu que s’acosta als 299 €.

Característiques en detall

PANTALLA: CinemaVision 6,3 polzades (21:9) FullHD+ (2.520 x 1.080

píxels) PROCESSADOR: Exynos 9609 a 2,2 GHz

MEMÒRIA RAM: 4 GB

EMMAGATZEMATGE: 128 GB més MicroSD fins a 512 GB

SOFTWARE: Android One

CÀMERA PRINCIPAL: 48 MP f/1.7 + 5 MP amb OIS, funcions d’IA, tecnologia Quad Píxel. Vídeo 4K a 30fps

CÀMERA DAVANTERA: 25 MP f/2.0 amb tecnologia Quad Píxel. Vídeo FullHD a 30fps

BATERIA: 3.500 mAh amb càrrega ràpida (15 W)

CONNECTIVITAT: Dual SIM, WiFi ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, USB-C, jack 3,5 mm

ALTRES CARACTERÍSTIQUES: Lector d’empremtes, ràdio FM, àudio Dolby, protecció IP53

DIMENSIONS: 160,1 x 71,2 x 8,7 mm

Notícies relacionades

PES: 180 g

PREU: 299 euros

Temes:

Mòbils +Digital