Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Així és la Insta360 Go, la càmera d'acció més petita del mercat

El diminut model, que costa 230 euros, és capaç de gravar vídeo en resolució 4K

Integra sistema d'estabilització amb IA que millora els resultats de les preses

insta360-go

insta360-go

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Insta360 manté un bon ritme de llançaments, ja que després d’haver presentat recentment l’Insta360 One, una càmera lleugera i senzilla capaç de gravar en 360 graus, acaba de posar al mercat un model diminut, de la mida d’un polze, que proporciona flexibilitat per col·locar-se a qualsevol lloc i en nous angles i aconseguir preses originals.

El dispositiu ja està disponible al mercat i té un preu d’uns 230 euros.

Valor destacat

Una de les atractives funcions d’aquesta càmera denominada Insta360 Go és que, amb un toc, grava clips de vídeo d’una durada de 15, 30 o 60 segons, un segon toc atura la presa. Aquestes seqüències donen una resolució Full HD 1080 a 25 fps, així com en càmera lenta fins a 100 fps. Integra la manera timelapse i hyperlapse de fins a 30 minuts a una velocitat de 6x.

Disseny i configuració

El dispositiu pesa 18,3 grams i la seva mida és de 49.4 x 21.4 x 14.85 mm. De mida molt reduïda, color blanc i forma oblonga, la seva part posterior és magnètica, la qual cosa permet encaixar-la a les muntures que venen de sèrie o situar-la sobre una superfície metàl·lica per utilitzar-la de la manera més adequada en cada situació.

El sensor d’imatge té una resolució de 3040×3040 i l’objectiu una lluminositat f/2.1. És resistent a l’aigua amb certificació IPX4, per la qual cosa aguanta esquitxades, pluja i lleugeres immersions fins a 10 segons.

Imatges de bon nivell

La resolució assoleix el nivell Full HD a 25 fotogrames per segon per a vídeo estàndard, i 1080p a 30 fps per a clips de Timelapse. La gravació en càmera lenta redueix la resolució a 1.600x900 píxels a 100 fps.

El dispositiu fa fotos de 5 megapíxels mitjançant un control a la part posterior, que es pot activar pressionant el logotip al front de la càmera.

Resultats en ús

El seu sistema de muntatge magnètic permet utilitzar-la amb diferents accessoris i col·locar-la en posicions i formes noves, la qual cosa facilita nous punts de vista de les preses.

Una dada a destacar és que la bateria es recarrega al guardar-la a l’estoig, a imatge i semblança dels avançats auriculars bluetooth que són tan populars en aquests moments. Té una autonomia de fins a 200 preses diàries.

Les imatges s’emmagatzemen en la memòria interna de 8 GB, que poden transferir-se sense fils o mitjançant un cable USB (inclòs).

Proporciona resultats notables donada la seva lleugeresa i petita mida, així com el seu eficient sistema d’estabilització d’imatge.  Inicia la gravació de vídeos de manera àgil i, una vegada fets, es poden compartir tocant un botó.

L’estabilització FlowState és un ingredient clau, utilitza intel·ligència artificial per seleccionar els millors clips i combinar-los. L’app de la Go també afegeix eines d’edició que permeten ajustar-la tota, des de transicions a paleta de colors, passant per velocitats de reproducció o qualitat de les imatges.

‘App’ de suport i control

L’aplicació mòbil per a Go permet canviar la configuració i controlar la càmera. Integra una funció d’edició automàtica FlashCut que afegeix fins i tot música. Utilitza la Intel·ligència Artificial per ordenar el contingut per temes i per nivell de qualitat de les imatges guardades. Les capacitats d’edició són flexibles i ofereixen notables possibilitats.

Accessoris i complements

Juntament amb la càmera, i de sèrie, arriba un cordó magnètic; suport per a trípode amb adhesiu; muntura adhesiva magnètica; i suport de clip magnètic.

La càmera es carrega en una carcassa que afegeix un connector Lightning per transferir imatges a l’iPhone i altres productes Apple. Integra també un port  micro-USB de càrrega, un cable micro-USB a USB-C per enviar contingut a dispositius Android.

La marca

Insta360 no és un fabricant ben conegut a Occident, però és molt popular a l’Àsia per les seves innovadores càmeres de 360 graus i els seus desenvolupaments tecnològics que li han permès millorar els seus productes amb cada llançament. El processament de vídeo i la potent estabilització de la imatge són dos punts clau i dues tècniques que s’han integrat en el seu últim model Go.

Característiques

Pes: 18,3 g

Mida: 49.4 x 21.4 x 14.85 mm

Accessoris: estoig de càrrega, ‘easy clip’, penjoll magnètic, pivot ‘stand’, base adhesiva, ajustador d’angle, cable de càrrega micro-USB a USB, cable per a Android Micro-USB a USB Type-C

Obertura de càmera: F2.1

Vídeo:  Estàndard, gravació a intervals, càmera lenta: 15 o 30 segons

Hyperlapse: fins a 30 minuts per produir un vídeo de 5 minuts

Timelapse: interval ajustable, grava fins a 8 hores per produir fins a 9 segons de vídeo

Resolució de vídeo: Estàndard: 2720x2720@25fps

Disparament a intervals: 2720x2720@25fps

Timelapse estàtic: 3040x3040@30fps

Hyperlapse: 2720x2720@30fps

Càmera lenta: 1600x900@100fps

Resolució de foto:   3040x3040

Certificació de resistència a l’aigua: IPX4

Estabilització:  FlowState (estabilització giroscòpica de 6 eixos)

Dispositius compatibles:  iOs i Android

Emmagatzemament:   8 GB

Autonomia: Uns 200 clips al dia

Notícies relacionades

Entorn d’ús: Temperatures d’ús 0℃~50℃; temperatures d’emmagatzemament: -10℃~45℃

Insta360 Go té un preu de 229,99 euros.