Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Així són els auriculars sense fil Indy de Skullcandy

Es caracteritzen per un disseny que proporciona ajustament que aïlla del soroll i tenen un preu al mercat d'uns 80 euros

indy

indy

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La firma Skullcandy presenta els auriculars sense fil de botó Indy. Es tracta d’un model sense cables amb sincronització ràpida i controls tàctils capacitius. Destaca per un disseny que proporciona ajustament que aïlla del soroll i s’inclouen gels d’estabilitat extraïbles i coixins que faciliten la col·locació.

Són compatibles amb Bluetooth i tenen un abast de 10 metres. Respecte a la bateria, cal esmentar que proporciona una autonomia de quatre hores a cada auricular i 12 hores a la funda carregador de mida butxaca, el que ofereix una vida total de 16 hores.

Indy és un model amb certificació IP55, la qual cosa significa que és resistent a la suor, a l’aigua i a la pols.

Valors afegits

Indy és un auricular de botó sense fil, assequible i amb funcions atractives afegides per encaixar de forma natural enl’ús quotidià dels aficionats a la música.

Indy compta amb funció Bluetooth, micròfon incorporat i controls tàctils que permeten accedir ràpidament i amb facilitatl’assistent actiu del dispositiu, al contingut multimèdia i al control de trucades, pistes i volum.

Preu

Notícies relacionades

El dispositiu està disponible en color negre i ben aviat sortirà en: Moab, Indigo Blue i Mint.

El preu de l’equip és de 79.99 euros.