04 jul 2020

Anar al contingut

NOUS PRODUCTES

Així són els auriculars sense fil Indy de Skullcandy

Es caracteritzen per un disseny que proporciona ajustament que aïlla del soroll i tenen un preu al mercat d'uns 80 euros

Pilar Enériz

Així són els auriculars sense fil Indy de Skullcandy

La firma Skullcandy presenta els auriculars sense fil de botó Indy. Es tracta d’un model sense cables amb sincronització ràpida i controls tàctils capacitius. Destaca per un disseny que proporciona ajustament que aïlla del soroll i s’inclouen gels d’estabilitat extraïbles i coixins que faciliten la col·locació.

Són compatibles amb Bluetooth i tenen un abast de 10 metres. Respecte a la bateria, cal esmentar que proporciona una autonomia de quatre hores a cada auricular i 12 hores a la funda carregador de mida butxaca, el que ofereix una vida total de 16 hores.

Indy és un model amb certificació IP55, la qual cosa significa que és resistent a la suor, a l’aigua i a la pols.

Valors afegits

Indy és un auricular de botó sense fil, assequible i amb funcions atractives afegides per encaixar de forma natural en l’ús quotidià dels aficionats a la música.

Indy compta amb funció Bluetooth, micròfon incorporat i controls tàctils que permeten accedir ràpidament i amb facilitat l’assistent actiu del dispositiu, al contingut multimèdia i al control de trucades, pistes i volum.

Preu

El dispositiu està disponible en color negre i ben aviat sortirà en: Moab, Indigo Blue i Mint.

El preu de l’equip és de 79.99 euros.