Secció recomanada per

SO

Així són els auriculars Triple Driver E1001 de 1More

Es tracta d'un model tipus 'in-ear' certificat per THX que es caracteritza per oferir una excel·lent relació qualitat-preu: 99 euros

1more

1more

5
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els auriculars Triple Driver E1001 de 1More estan certificats per THX, l’estàndard que garanteix que un sistema, professional o domèstic, pot reproduir el so tal com va ser concebut a la sala de mescles. No és una dada menor i revela que després del seu elegant minimalisme estètic hi ha una tecnologia capaç de fer que l’usuari disfruti escoltant la seva música.

Aquests auriculars han sigut dissenyats per l’enginyer de so guanyador d’un Grammy, Luca Bignardi, que va tenir des del principi, i com a objectiu principal, oferir una representació precisa de la música. El resultat és un disseny ergonòmic i còmode que també inclou les estores de diferents mides per a les orelles, que s’adapten naturalment als canals auditius. La seva inclinació evita la fatiga auditiva.

Un aspecte tècnic destacat és que aporten una tecnologia intel·ligent: els controls en línia estan ubicats convenientment, la qual cosa li permet accedir amb facilitat al volum, seleccionar cançons i rebre trucades. Un micròfon superior –MEMS– elimina la interferència i l’estàtica de fons.

Des de la perspectiva del preu, cal esmentar que el mercat ofereix avui dia poques opcions tan assequibles com la que ens ocupa.

Aspectes tècnics

Els Triple Driver compten amb una resposta de freqüència relativament plana que gestiona una experiència auditiva precisa. Els amants dels gèneres acústics i clàssics trobaran en aquest producte una resposta adequada als seus desitjos.

Una altra característica que no s’ha d’oblidar és que són molt versàtils, brindant als oients de qualsevol tipus de música el so adequat per a les seves cançons favorites.

En l’experiència d’ús multimèdia aconsegueixen que les trucades del telèfon (tant iOs com Android) sonin de manera precisa. La distorsió harmònica ultra baixa permet escoltar més alt, però mantenint les característiques sonores sense alteració.

Equipament i versions

Els 1More Triple Driver venen de sèrie amb 9 jocs diferents de coixins per a les orelles (6 de silicona, 3 d’escuma), controls intel·ligents amb un micròfon MEMS i un cable trenat de nucli kevlar.

Per als usuaris d’iPhone, la firma acaba de llançar una versió amb connector Lightning adequada per a iPhone 7 i posteriors. A més d’aquest connector, compta amb un controlador DAC i 5 en 1, la qual cosa el converteix en un accessori per a qualsevol dispositiu iOS. 

Per a amants de la música

Per a qui vulgui escoltar la música en alta definició, aquest equipament complirà les seves expectatives. Es tracta d’uns auriculars de gamma alta que ofereixen compatibilitat amb l’estàndard Hi-Res i que compten amb certificació THX per garantir so de qualitat. Aquesta garantia és deguda al fet que a l’nterior es troba un total de 3 controladors: dues capes totalment equilibrades al costat d’un controlador dinàmic i independent de les altres dues capes que assegura la qualitat de resposta.

El seu cable de 1,25 metres recobert de kevlar el fa adequat per al dia a dia, i per això evita danys. Quant a les especificacions tècniques, aquests cascos admeten freqüències des dels 20Hz fins als 40.000Hz, amb una sensibilitat de 99 dB i una impedància de 32 Ω. A més, gràcies al seu micròfon incorporat, és possible utilitzar-los com a mans lliures a Android i iOS.

Tres controladors

Els tres controladors ofereixen una experiència d’audició potent i íntima alhora. Junts creen una sensació sonora àmplia i transparent perquè són capaços de treballar de manera coordinada i així proporcionar amplis rangs de so i suportar una potència d’entrada alta sense distorsió.

El model compta amb un rang de freqüència estès de fins a 40.000 Hz per reproduir àudio d’alta resolució. Les freqüències en aquest rang afegeixen transparències que ofereixen qualitat sonora comparable a la música en directe.

Els diferents components tenen una inserció única amb fundes de silicona per a un rendiment i resistència duradors. El controlador patentat de triple capa, amb metall de qualitat aeroespacial dins de dues capes externes de PET i un polímer resistent, augmenta enormement el temps de resposta de greus i mitjans.

Arquitectura constructiva

La bona resposta que ofereixen aquests auriculars també és grècies al seu cos lleuger, fet amb aliatge d’alumini. Les superfícies són resistents i de notable atractiu. El cable de coure esmaltat a l’interior està embolicat per fibra de kevlar per augmentar la durabilitat i la resistència. La seva superfície està reforçada amb una capa trenada de niló, per evitar embolics.

Ergonomia

Els angles oblics dels auriculars s’alineen amb la corba natural de les orelles. A més, un ajustament atapeït augmenta l’aïllament del soroll exterior.

L’equilibri aconseguit entre baixos i aguts produeix una experiència d’escolta satisfactòria, sense necessitat de nivells de volum elevats, i això protegeix l’oïda de l’usuari.

Experiència en ús

Els Triple Driver, malgrat la seva petita mida, resulten còmodes en l’ús diari i tenen una qualitat de so comparable als models que dupliquen el seu preu. Per uns 99 euros inclouen tres drivers, i això significa que la marca ha apostat per incloure característiques d’alta gamma a aquest model que arriba de sèrie, en un paquet de luxe, amb funda, diversos recanvis de diferents mides, i un adaptador per a entrada d’auriculars. Els cables amb presa de 3,5 mm estan fets de materials de qualitat.

Tot i que a primer cop d’ull poden semblar uns auriculars normals, en realitat les seves característiques constructives basades en dues capes totalment equilibrades al costat d’un controlador dinàmic i independent, garanteixen una qualitat de so que no deixa de sorprendre.

A aquesta tecnologia interior cal afegir-li un disseny confortable i ergonòmic que permet adaptar-lo a cada usuari mitjançant els 8 coixins addicionals inclosos.

La qualitat de so és evident, es nota l’alta definició i, sens dubte, la certificació THX és merescuda. 

Valors afegits

Molt bona qualitat de so.

Bons greus.

Bons qualitat de materials.

3 controladors i certificació THX.

Mans lliures.

Diversos coixinets perquè cada usuari pugui ajustar-lo a la seva orella.

Detalls tècnics

Compatible amb Android

Tipus: In-Ear.

Color: Negre amb pinzellades daurades/Plata.

Longitud del cable: 1,25 m.

Connector: Jack 3,5 mm.

Material del cable: Recobriment de kevlar.

Freqüències: 20-40,000 Hz.

Sensibilitat: 99 dB.

Impedància: 32 Ω.

Energia: 5 mW.

Pes: 18 g.

De sèrie

6 sets d’adaptadors de silicona, diferents mides

3 sets d’adaptadors d’escuma, diferents mides

Tancament de viatge magnètic

Funda de viatge

Notícies relacionades

Adaptador de línia de doble punta

Clip de subjecció