Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Samsung completa la seva gamma de 'smartphones' sèrie A amb els models A10 i A20e

Els nous terminals es caracteritzen per incorporar característiques específiques per al públic més jove i pel seu competitiu nivell de preu

galaxy-a

galaxy-a

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Samsung inicia la comercialització en el nostre mercat dels nous smartphones A10 i A20e que, integrats en la seva família Galaxy A, complementen l’oferta de la marca en la gamma mitjana, i s’ajusten com un guant a les característiques de la demanda actual.

Amb la integració d’aquests dos nous models en la seva sèrie A, Samsung dona opcions a més tipus d’usuaris i a tots els segments de preu, configurant una categoria amb característiques premium (model Galaxy A70), fins a arribar als terminals més agressius en preu (model A10) que no obstant aporten avantatges interessants com una potent bateria o notable capacitat d’emmagatzemament. L’A10 costa 169 euros. Per la seva part, el Galaxy A20e incorpora una lent gran angular de 123º i tecnologia Dolby Atmos, per un preu de 199 euros.

“Amb aquest llançament continuem donant noves opcions als usuaris més joves. Amb els Galaxy A10 i A20e, sumats als que ja estaven al mercat com el A40, A50 i A70,  estem a un pas de tenir totalment desplegada la gamma Galaxy A, oferint la sèrie més àmplia del mercat de smartphones, amb preus realment competitius però incorporant, en la mesura possible, la nostra tecnologia premium a aquesta gamma de terminals”, ha declarat Celestino García, vicepresident corporatiu de Samsung Electronics.

Preus competitius

Notícies relacionades

Ara com ara, el Galaxy A10 és el terminal més econòmic de Samsung. Es tracta també d’un equip amb òptimes prestacions: pantalla Infinity-V Display amb resolució HD+; tecnologia de so Dolby Atmos; bateria de 3.400 mAh, i càmera frontal de 13 megapíxels amb cambra selfi de 5 megapíxels.

El Galaxy A20e incorpora característiques com ara un ràpid lector d’empremtes, càrrega ràpida, bateria de 3.000 mAh, pantalla Infinity V de 5,8 polzades (i una resolució HD+), càmera dual de 13 i 5 megapíxels, i càmera de 8 megapíxels per a selfis. Afegeix tecnologia NFC, que permet utilitzar sistemes com Samsung Pay, per realitzar pagaments amb el telèfon mòbil de forma segura.

Temes:

Mòbils