Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

RHA llança els auriculars MA650i amb connector Lightning per a productes d'Apple

La nova versió del reconegut model MA650 ja està a la venda per uns 70 euros

rha

rha

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després d’un període de temps en què els auriculars havien deixat de protagonitzar les vendes del segment de so, han tornat amb força com a conseqüència de la qualitat que aporten a la reproducció de música i la seva multifuncionalitat, ja que poden utilitzar-se amb dispositius personals com els mòbils –per realitzar trucades i videoconferències. Una oferta més gran, molt disseny, i preus per a totes les butxaques configuren un mercat cada vegada més important.

RHA és una companyia d’àudio independent amb seu a Glasgow, el Regne Unit, que fabrica nous productes per transformar la forma en què les persones interactuen amb el so. El seu últim llançament és una versió dels reconeguts auriculars MA650 que prenen la denominació de MA650i i es caracteritzen per tenir un connector Lightning adequat per als productes d’Apple.

Possibilitats

Adaptant la seva forma a la funció, combinen un disseny cuidat i inconfusible amb característiques intuïtives, que en fan un producte fàcil i eficient per a l’usuari. Destacar que aquesta companyia ha desenvolupat, des del 2011, una gamma de premiats auriculars intrauditius que aïllen el soroll utilitzant materials de qualitat i un disseny molt personal.

La connexió Lightning del MA650i permet el seguiment i el control de les trucades als dispositius Apple. El control de Siri es pot accionar amb un botó a través del control remot i el micròfon, cosa que augmenta les capacitats d’aquests dispositius i afegeix funcions intel·ligents, com el dictat de text, trucades ràpides i motors de cerca complets, música i controls de podcast.

Reproducció sense distorsió 

Amb el disseny aerofònic de RHA, els MA650i canalitzen les ones de so cap a l’oïda sense distorsió, mentre bloquegen el soroll extern per a una experiència auditiva immersiva. L’alumini dona un acabat elegant, alhora que manté els auriculars resistents a determinades agressions externes.

Flexibles

 El controlador dinàmic personalitzat que RHA ha inclòs en el seu nou model produeix un àudio potent de rang complet, que combina greus profunds i aguts detallats, cosa que resulta adequat per a qualsevol àudio, des de sons vocals fins a gravacions de música en viu.

Personalitzables

Els MA650i arriben amb una gamma de coixinets per a les orelles en diferents estils i mides, incloent la duradora silicona de doble densitat de RHA, la doble pestanya aïllant de soroll i les puntes per a orelles d’escuma Comply, que permeten un bon ajustament a qualsevol orella.

Equipament de sèrie

Auricular intern MA650i amb Lightning

sis parells de coixinets de silicona de densitat dual

dos parells, per a orelles de doble pestanya

un parell, per a orelles d’Escuma Comply

Portador de puntes de coixinets d’acer inoxidable

Clip per subjectar-lo a la roba

Bossa de transport

Resum de característiques

Conductors: Model dinàmic personalitzat 380.1

Rang de freqüència: 16 - 20.000 Hz

Impedància: 16 ohms

Potència nominal/màxima: 1/5mW

Sensibilitat: 100dB

Comandament a distància i micròfon: 3 botons, Apple

Notícies relacionades

Pes: 17g

Garantia internacional de tres anys