Secció recomanada per

NOVETATS EN TELEVISIÓ

Grundig treu la tele amb Alexa

Els nous equips incorporen per primera vegada aquesta fucionalitat de control mitjançant un assistent intel·ligent

nueva-gama-de-televisin-de-grundig

nueva-gama-de-televisin-de-grundig

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El fabricant Grundig llança una sèrie de televisors intel·ligents amb Alexa, es tracta de la primera gamma europea amb l’assistent de veu d’Amazon incorporat, disponibles en 65” i 55”.La nova generació Smart Oled ofereix una imatge millorada partint de la intel·ligència artificial i una experiència d’ús inèdita.

Els televisors Grundig 55 VLO 9895 BP i Grundig 65 VLO 9895BP són els primers que ofereixen els serveis d’Alexa, per la qual cosa obre la porta a una nova manera de comunicar-se i estar connectat a casa. Reproduir música, consultar les notícies o controlar altres dispositius intel·ligents són algunes de les funcions que aquests models proporcionen.

Nous serveis

Notícies relacionades

La firma ha informat que la gamma permet viure l’experiència de visionament d’una manera totalment diferent, ja que l’assistent no només respon amb so, sinó que l’experiència s’amplia amb l’ús d’imatges. Les teles obeeixen les ordres de l’usuari i fins i tot reaccionen al moviment, i actualitzen de forma constant els serveis d’Alexa. 

Entre els valors afegits del producte hi ha la incorporació de les tecnologies Dolby Vision i de so immersiu Magic Fidelity Pro Sound de tres vies, així com el sistema de millora d’imatges sistema Grundig Vision OS. La tecnologia Oled ofereix, a més, una alta capacitat de contrast amb negres més purs i cinc colors més nítids gràcies als píxels autoil·luminats. En combinació amb el nou processador UHD+ de la marca, la nova gamma millora el realisme de les imatges.