Secció recomanada per

APPS RECOMANADES DE LA SETMANA

Les millors aplicacions de la setmana: Zepeto i Mundo Sago Mini

Zepeto, Mundo Sago Mini, Stingray Qello i Live Cycling Manager, seleccionades com les millors aplicacions de la setmana

zepeto

zepeto

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

1. Zepeto

Crea el teu avatar i socialitza

Zepeto (iOS i Android, gratis) és una de les aplicacions que s’ha posat de moda de la nit al dia. Extremadament fàcil d’utilitzar, permet crear un avatar a partir d’una simple foto, amb bons resultats. A més, és una xarxa social gairebé a l’ús.

2. Mundo Sago Mini

Recopilació de jocs per a nens

L’aplicació Mundo Sago Mini (Android i iOS, gratis) és una recopilació de 25 divertits jocs per als més petits de la casa. Es poden descarregar amb un sol toc, i després permeten jugar sense internet o wi-fi. Són títols per a nens de 2 a 5 anys.

3. Stingray Qello

Els millors concerts al mòbil

Stingray Qello (iOS i Android) és l’aplicació que tot fan de la música ha de tenir. Es tracta d’una gran base de dades de vídeos de concerts dels grups més populars. Conté un extensíssim arxiu, tot i que per disfrutar de tot el contingut requereix subscripció.

4. Live Cycling Manager

Notícies relacionades

Crea el teu propi equip ciclista

Faltava en les botigues d’aplicacions un bon simulador de mànager d’equip ciclista, i Live Cycling Manager arriba per quedar-se. Disponible de forma gratuïta per a Android, permet des de preparar estratègies a traspassar ciclistes i competir amb altres jugadors.