Secció recomanada per

RELLOTGES INTEL·LIGENTS

Així és la nova versió del Samsung Galaxy Watch

Aporta millores a la bateria, té capacitat per mesurar 39 activitats físiques, nivells d'estrès i inactivitat, i fa un seguiment de la qualitat del son

samsung-galaxy-watch

samsung-galaxy-watch

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El nou Samsung Galaxy Watch es va presentar fa unes setmanes amb l’esperat ‘smartphone’ Note 9, per això el producte ha passat una mica desapercebut al mercat, injustament. Es tracta d’un equip que millora molt l’anterior i que aporta noves funcions per augmentar el benestar.

L’aparell està disponible al nostre mercat en dues mides –42 mm i 46 mm– i en versions ‘bluetooth’ i 4G, compta amb una bateria de més durada que el seu predecessor, noves funcions de control de l’estat físic i exercici, i un disseny clàssic. 

D’aquest model s’ha de destacar la durada de la bateria, ja que aporta més de 80 hores d’autonomia i és capaç de resistir fins a set dies d’ús, en la versió de 46 mm de diàmetre, i fins a quatre dies, en el rellotge de 42 mm.

Un altre avantatge és que proporciona una experiència independent de l’‘smartphone’, que permet utilitzar les aplicacions de missatgeria, trucades, mapes i música directament des del rellotge.

Millora del benestar

La consciència per portar un estil de vida més sa, menjar de forma nutritiva i incorporar rutines esportives s’ha tornat una tendència a tot el món. En aquest context, el dispositiu presenta funcions per millorar el benestar. Destacar que inclou 21 nous exercicis, que completen un total de 39 entrenaments diferents.

Galaxy Watch actua, doncs, com un entrenador personal i porta registre de consum de calories i ritme cardíac, entre d’altres. Incorpora funcions com supervisar la qualitat del son, crear un registre diari, alertar quan s’està molta estona inactiu i, fins i tot quan es necessita, pot mesurar els nivells d’estrès.

Valors afegits

El nou ‘smartwatch’ també detecta el moviment i mostra en pantalla un resum amb tot el que es necessita saber abans de començar la jornada: pronòstic del temps, reunions apuntades a l’agenda i recordatoris. També, al finalitzar el dia, entregarà un resum amb tota l’activitat física realitzada.

Un altre atribut és el seu altaveu, amb el qual és possible realitzar o contestar trucades sense tenir el mòbil a mà. D’altra banda, permet accedir i controlar fàcilment dispositius des del rellotge amb l’aplicació SmartThings, cosa que permet encendre els llums o el televisor al matí i ajustar la temperatura abans de ficar-te al llit, per exemple. I, per la banda de l’esport, es pot connectar el rellotge a l’aplicació Samsung Health, on quedarà gravada tota l’activitat del dia.

Disseny

El dispositiu presenta un disseny circular amb bisell giratori, i diferents opcions de personalització per escollir entre dues mides diferents i entre el color negre o or rosa, a més d’una varietat de corretges i esferes. Per primera vegada, Samsung ofereix la possibilitat de definir els sons d’un rellotge tradicional, i mostra un efecte visual de profunditat que li dona l’aparença de rellotge analògic. El nou ‘smartwatch’ compta amb certificació de resistència a l’aigua de 5 ATM.

Presenta diferents opcions per personalitzar les esferes, amb els dissenys de dissenyadors espanyols com Agatha Ruiz de la Prada, Alvarno, Duyos, Sara Herranz o Ángel Schlesser, a què s’afegeixen col·laboracions amb el món de l’art com les esferes del Bosch o Gaudí.

Aplicacions

Notícies relacionades

Integra un extens ecosistema d’aplicacions. Als acords internacionals amb companyies com Spotify, Under Armour, Cabify o BMW, s’hi sumen iniciatives locals com Copilot for Samsung, Iberia, Renfe, Radars, EMT, Barrabés, LaLiga o RTVE Noticias.

Preu

Samsung Galaxy Watch està disponible amb un preu de 309 € i 379 € en 42 mm per a la versió ‘bluetooth’ i 4G respectivament, i de 329 € i 399 € per a la de 46 mm.