Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Innjoo renova la seva gamma de portàtils amb l'A100 2018

El dispositiu destaca perquè té un preu inferior als 300 euros, per una autonomia que arriba a les 10 hores i per la seva capacitat de memòria

innjoo

innjoo

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La marca InnJoo és ja ben coneguda al nostre mercat, no només per donar suport a l’equip de futbol RCD Espanyol, sinó per tenir en catàleg una gamma de productes que es caracteritzen per preus molt ajustats. L’oferta actual inclou, a més dels seus reconeguts telèfons mòbils, diversos models de tauletes i ordinadors portàtils, entre altres equips de mobilitat.

InnJoo és una companyia nova, una ‘start-up’ nascuda a internet, amb seu a Dubai, que s’ha convertit, en poc temps, en la firma de més creixement a l’Orient Mitjà i l’Àfrica, i ha aconseguit una xifra de vendes superior als 3 milions de dispositius.

Segons fonts de la marca a Espanya, es tracta de conquerir una part del mercat “amb productes de qualitat a preus assequibles, garantint la sostenibilitat dels seus processos a llarg termini”. En aquest sentit s’ha de destacar el seu servei postvenda, que compta actualment amb un baix índex de RMA, inferior al 2% en la tramitació de garanties.

Segons un recent informe de GFK arriba ja al 30% del mercat de portàtils ultralleugers (de menys de 2 quilograms) i les previsions apunten creixements, ja que també s’ha arribat a acords amb majoristes del Canal IT, i ha incrementat la seva presència en la gran distribució i en les principals plataformes ‘online’.

Així és el portàtil Leapbook A100 de 4+64 Gb

Un dels últims equips a arribar al nostre mercat ha sigut el portàtil A100, amb disseny en color vermell, que integra una pantalla de 14,1 polzades LCD, retroil·luminada per LED, amb resolució HD 1.366 x 768 píxels. Treballa amb el sistema operatiu Windows 10 Home i el processador, de quatre nuclis, destaca per la seva arquitectura de 64 bits.

Una altra bona dada és la seva capacitat de memòria interna, molt per sobre de la que ofereixen altres productes de preu semblant i que arriba als 64 GB. Pel que fa a memòria RAM parlem de 4 GB.

S’ha de destacar la gràfica Intel HD, la seva connectivitat sense fil WiFi 802.11 n i Bluetooth 4.0, càmera web de 0.3 MP, i una excel·lent bateria de 10.000 mAh, amb autonomia de fins a 10 hores, ports i interfícies: 2x USB 2.0, HDMI, auriculars i lector de targetes SD.

Aquestes són les seves gens menyspreables característiques, sobretot, tenint en compte el preu a què es comercialitza: al voltant de 250 euros.

En ús

L’A100 és un aparell lleuger, molt fi, d’estètica impactant, amb un acabat en plàstic suau, de bon agafar i agradable al tacte. No rellisca, per tant, s’eviten moltes caigudes habituals.

El sistema funciona a bona velocitat gràcies a un processador d’Intel que corre fins a 1,84 GHz en marges de 4 GB de RAM i 64 Gb d’emmagatzemament intern, ampliables amb l’ajuda d’una targeta micro-SD. La GPU es correspon amb una targeta Intel HD Graphics Gen8-LP 10/12EU, que treballa fins a límits de 600 MHz i ofereix resultats notables.

Respecte a l’autonomia, s’ha de dir que és alta i que es mereix una qualificació excel·lent, gràcies a una bateria de 10.000 mAh que deixa treballar o estudiar durant 10 hores sense necessitat de recàrrega. Combinada amb un xip de baix consum d’energia fa possible veure més de 6 hores de vídeo i mantenir-se 300 hores en espera. En definitiva l’equip pot utilitzar-se com un equip professional, tot i que no és recomanable per a usuaris intensius. A més, afegeix l’avantatge que pot carregar-se mitjançant una bateria externa.

Sobre les dimensions d’aquest portàtil s’ha de dir que són de 33,4 cm d’ample x 22 cm d’alt x 1,8 cm de gruix, per a un pes d’1,4 kg, i entra dins de la categoria d’ultrabook.

Detalls tècnics

Model LeapBookA100 vermell

Amb Windows 10 original activat

Pes del producte                            1,4 kg

Dimensions                                     33,4 x 1,8 x 22 cm

Format                                             Ultrabook

Dimensió de la pantalla               14,1 polzades

Resolució                                        1.366 x 768

Processador                                         Intel

Tipus de processador                          Atom Z530

Velocitat del processador               1,84 GHz

Nombre de processadors               4

Memòria RAM                                  4 GB

Capacitat del disc dur             64 GB

Coprocessador gràfic                    Intel

Targeta gràfica                                Intel HD Graphics

Connexió sense fil                 802.11 bgn

Nombre de ports USB 2.0       1

Notícies relacionades

Nombre de ports HDMI          1

Durada bateria                          10 hores