Secció recomanada per

JOC DE MODA

Fortnite es podrà descarregar a Android, però no de la Play Store

Al voltant de 40 dispositius serà compatibles amb el títol d'Epic Games

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Novetats de Fortnite, un delsvideojocs  del moment, en la seva versió per a mòbils. Després de l’èxit en iOSiOS, els propietaris de mòbilsAndroid fa mesos que esperen el llançament del títol d’Epic Gamesper als seus dispositius portàtils. Arribarà aviat, aquest any, però no de la forma que molts esperen.

De fet, el mètode elegit per Epic Games potser dificulti que molts jugadors acabin tenint el joc a Android. I és que l’empresa ha anunciat que no es podrà descarregar a través de Google Play Store, sinó que només es podrà baixar de la pàgina web de l’empresa.

Notícies relacionades

El motiu, segons ha revelat l’empresa, són els “alts costos” que el joc suporta quant a desenvolupament i sobretot en servidors. Saltant-se la Play Store de Google també s’estalviaran el 30% de comissió que es queda Google de totes les vendes. Un bon motiu econòmic per saltar-se la botiga global, però que també pot evitar que alguns jugadors trobin i juguin al títol, ja que, per instal·lar-lo, caldrà habilitar certs permisos als telèfons.

Encara no hi ha data oficial del llançament, però sembla ser que arribarà abans a la gamma de telèfons Samsung després d’un acord entre les dues empreses, en els pròxims mesos, abans que acabi l’any. La firma, això sí, ha revelat a través del codi font del seu web que el joc es podrà jugar en uns 40 mòbils de gamma mitjana-alta com Google Píxel, Huawei P9 i P10, Motorola Moto G5, Sony Xperia XZ, Nokia 6 i LG G6, entre altres.