01 juny 2020

Anar al contingut

AURICULARS SENSE FIL

El fabricant RHA presenta el seu últim model d'auriculars, els MA390 Wireless

Pilar Enériz

El fabricant RHA presenta el seu últim model d'auriculars, els MA390 Wireless

El fabricant escocès RHA, especialitzat en productes d’àudio, acaba de presentar un nou model d’auriculars de botó sense fil, l’MA390 Wireless, que és, dins de la seva ja àmplia oferta, un dels més econòmics en la seva sèrie de productes sense cables. Es caracteritzen per aportar una destacada relació qualitat preu i per oferir a l’usuari un bon aïllament del soroll. També destaca pel seu disseny simple i minimalista.

Estan fabricats en alumini i incorporen transmissió d’àudio Bluetooth aptX de qualitat i una còmoda banda per al coll, flexible i resistent a la suor.

Avantatges

Els botons integren una base metàl·lica amb imant, que permet unir els dos extrems mentre no estiguin en ús, la qual cosa impedeix que es perdin.

Integra un control remot de volum d’àudio, que també acull el micròfon.

A la banda per al coll s’ha col·locat la bateria del dispositiu, així com el port de càrrega USB-C, amb una notable resistència en exteriors.

L’autonomia assoleix unes vuit hores. L’indicador de bateria mostra quanta energia queda, a tota hora.

Estan certificats amb IPV4, la qual cosa significa que són resistents a la suor, i compten amb un bon aguant en exteriors i centres d’esport.

Compatible amb les principals marques de telèfons i sistemes operatius, el control remot i el micròfon dels MA390 Wireless permet el control de les trucades, la reproducció i el volum, incloses les funcions avançades de veu associades a Alexa, Siri i Google Assistant.

La resposta sonora està molt per sobre de la mitjana en greus i aguts, fins i tot amb el volum alt.

Característiques

Còdecs aptX i AAC per a transmissió d’àudio amb qualitat CD.

Còdecs aptX i AAC per a transmissió d’àudio amb qualitat CD.

Vuit hores de bateria.

Disseny aïllant del soroll construït en alumini.

Compatible amb Siri, Cortana i Google Assistant.

Garantia de tres anys.

Preu 69,95 euros.