Apple posa a disposició dels professors l'app gratuïta Tareas

L'objectiu és fer més fàcil crear deures i consultar els progressos dels estudiants, entre altres facilitats

Apple posa a disposició dels professors l'app gratuïta Tareas
Es llegeix en minuts

Per als professors que treballen ambiPad arriba l’aplicació gratuïta Tareas, amb què els professors poden crear deures escolars, col·laborar individualment amb cada alumne, fer úsd’apps  per a l’aprenentatge, i veure i fer seguiment dels progressos de l’alumne.

Tasques, juntament amb Aula, proporcionen als mestres, professors i educadors eines per millorar l’experiència d’aprenentatge i ajudar, tant els educadors com els estudiants, a treure més partit de la tecnologia que utilitzen cada dia a l’aula.

Característiques

Tareas permet aprofitar la potència i creativitat de l’iPad per dissenyar experiències d’aprenentatge. Facilita la creació il’enviament d’alertes i tasques, des d’enllaços web fins a fitxers PDF i documents, i fins i tot activitats específiques dinsd’apps. Els estudiants la poden utilitzar per organitzar-se i mantenir el seguiment dels treballs escolars a realitzar, i quan els han d’entregar.

Els professors la poden utilitzar per assignar activitats específiques, per guiar els seus alumnes directament a un qüestionari o una lliçó. Altres aplicacions educatives com per exemple Explain EverythingTynkerGeoGebra i Kahoot! treballen directament amb Tareas per oferir contingut educatiu i eines als professors que utilitzen iPad.

Seguiment

Tareas i les apps compatibles ofereixen una perspectiva sobre el rendiment dels alumnes i ajuden a adaptar l’ensenyament a les necessitats i al potencial de cada estudiant. Els professors tenen a la vista una instantània del rendiment de la classe i poden controlar els progressos de cada alumne de manera individualitzada.

Com en la resta de productes d’Apple, les característiques de privacitat i seguretat estan integrades perquè les escoles creïn, administrin i controlin els comptes utilitzats pels seus alumnes i decideixin quan es comparteix la informació de l’alumne.

Notícies relacionades

Tareas treballa juntament amb l’app Aula, converteix l’iPad –i ara el Mac– en un assistent per a l’ensenyament i posa en mans dels professors el control de la tecnologia utilitzada a l’aula. Aula ajuda a mantenir els alumnes centrats en una app o en un lloc web específic i els permet veure les pantalles dels estudiants durant la classe, compartir documents amb els alumnes, assignar iPads compartits i fins i tot restablir la contrasenya d’un alumne.