Secció recomanada per

Apple posa a disposició dels professors l'app gratuïta Tareas

L'objectiu és fer més fàcil crear deures i consultar els progressos dels estudiants, entre altres facilitats

tareas-de-apple

tareas-de-apple

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Per als professors que treballen ambiPad arriba l’aplicació gratuïta Tareas, amb què els professors poden crear deures escolars, col·laborar individualment amb cada alumne, fer úsd’apps  per a l’aprenentatge, i veure i fer seguiment dels progressos de l’alumne.

Tasques, juntament amb Aula, proporcionen als mestres, professors i educadors eines per millorar l’experiència d’aprenentatge i ajudar, tant els educadors com els estudiants, a treure més partit de la tecnologia que utilitzen cada dia a l’aula.

Característiques

Tareas permet aprofitar la potència i creativitat de l’iPad per dissenyar experiències d’aprenentatge. Facilita la creació il’enviament d’alertes i tasques, des d’enllaços web fins a fitxers PDF i documents, i fins i tot activitats específiques dinsd’apps. Els estudiants la poden utilitzar per organitzar-se i mantenir el seguiment dels treballs escolars a realitzar, i quan els han d’entregar.

Els professors la poden utilitzar per assignar activitats específiques, per guiar els seus alumnes directament a un qüestionari o una lliçó. Altres aplicacions educatives com per exemple Explain EverythingTynkerGeoGebra i Kahoot! treballen directament amb Tareas per oferir contingut educatiu i eines als professors que utilitzen iPad.

Seguiment

Tareas i les apps compatibles ofereixen una perspectiva sobre el rendiment dels alumnes i ajuden a adaptar l’ensenyament a les necessitats i al potencial de cada estudiant. Els professors tenen a la vista una instantània del rendiment de la classe i poden controlar els progressos de cada alumne de manera individualitzada.

Com en la resta de productes d’Apple, les característiques de privacitat i seguretat estan integrades perquè les escoles creïn, administrin i controlin els comptes utilitzats pels seus alumnes i decideixin quan es comparteix la informació de l’alumne.

Notícies relacionades

Tareas treballa juntament amb l’app Aula, converteix l’iPad –i ara el Mac– en un assistent per a l’ensenyament i posa en mans dels professors el control de la tecnologia utilitzada a l’aula. Aula ajuda a mantenir els alumnes centrats en una app o en un lloc web específic i els permet veure les pantalles dels estudiants durant la classe, compartir documents amb els alumnes, assignar iPads compartits i fins i tot restablir la contrasenya d’un alumne.