Secció recomanada per

DIA DE LA MÚSICA

Auriculars sense cable per a qualsevol tipus de so i ocasió

El dia 21 de juny se celebra el dia de la música, un bon moment per disfrutar dels temes favorits, de manera personalitzada i amb un bon nivell de qualitat

hyperx

hyperx

6
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El mercatd’auriculars, amb l’ampliació de gamma de sense fil i amb l’abaixada de preu d’aquest nou segment, està a l’alça. Al producte s’hi han afegit noves funcionalitats, més versatilitat i, sobretot, més qualitat de so. L’oferta és molt atractiva i els preus, ajustats.

HyperX Cloud Flight

Els HyperX Cloud Flight, de la firma Kingston, són sense fil (Bluetooth) i ofereixen bons resultats, en especial per alsjugadors. Destaquen per una autonomia de fins a 30 hores, gràcies a una bateria d’alta capacitat. Són lleugers i amb prou feines es noten quan es porten posats.

El disseny de copa tancada ajuda l’usuari a mantenir-se submergit en l’acció, mentre que el lliscador d’acer i la construcció d’alta resistència permet suportar sense  problemes l’ús diari. Aquest equip pot ser utilitzat amb PC, PS4 i PS4 i és compatible amb dispositius que admeten una connexió d’àudio per cable de 3,5 mm mitjançant el cable inclòs.

Els coixins giren 90° i descansen al voltant del coll quan no s’utilitzen, i compten amb controls per a efectes de LED, silenci del micròfon, potència i volum. El micròfon és desmuntable i incorpora cancel·lació de soroll, la qual cosa millora la nitidesa de les comunicacions.

Costa uns 130 euros.

Hesh 3

Els Skullcandy model Hesh 3, sense fil, tenen un disseny que permet aïllar el soroll exterior d’una manera efectiva però no total, la qual cosa s’ha demostrat que resulta molt convenient durant el seu ús en exteriors. Estan disponibles en blau, gris, vermell i negre, i es caracteritzen perquè els coixins envolten completament les orelles i els cascos es recolzen sobre el cap a través d’una diadema.

Aporten una bona ergonomia, ja que el seu pes amb prou feines supera els 200 grams, i perquè els coixins d’escuma amb efecte memòria són còmodes.

És possible plegar-los i girar cada auricular 90 graus en horitzontal i 180 graus en vertical. L’exterior de la diadema està recobert per plàstic, però el seu interior és de metall, la qual cosa millora la durabilitat del producte.

Els controls estan a l’auricular dret. Estan pensats per escoltar música sense cables i hi ha l’opció de vincular la música i també l’àudio de les trucades, ja que els cascos compten amb micròfon integrat per funcionar amb mans lliures.

Un altre dels seus punts forts és la càrrega ràpida: cinc minuts ens proporcionen una escolta de gairebé 90 minuts i carregar els cascos durant deu minuts garanteix més de dues hores de reproducció.

El preu ronda els 130 euros.

Coda Wireless

Els cascos Coda Wireless de Ifrogz resulten adequats per als qui volen escoltar la seva música favorita d’una manera íntima i personalitzada. Compten amb controladors de 40 mm que proporcionen un òptim rendiment d’àudio.

La seva autonomia es prolonga entre 8 i 10 hores de durada, sense cables. Quant al seu disseny, és elegant i està basat en material embuatat que fa l’ús còmode, suau i agradable.

S’inclou un cable auxiliar de 3,5 m perquè la música mai no pari.

Tenen un preu d’uns 30 euros.

Noise Cancelling WI-1000X

Per als qui busquen tenir total llibertat de moviment, els Noise Cancelling 1000 X de Sony permeten gaudir de la música i escoltar l’essencial de l’entorn gràcies al control de so ambiental. Es caracteritzen per tenir un funcionament sense cables, el fet que també permet fer trucades amb mans lliures i disfrutar del que s’estigui fent en aquell moment amb llibertat.

Es caracteritzen perquè els cables es mantenen organitzats en el suport dels auriculars i es poden guardar fàcilment per transportar-los.

Aquests auriculars permeten disfrutar de fins a 10 hores de música sense interrupció en el mode sense fils.

El preu és d’uns 280 euros.

Omen Mindframe

HP acaba de presentar els auriculars refrigerats Omen Mindframe que funcionen gràcies a un programari específic i a un dispositiu termoelèctric ubicat a l’interior de l’audiòfon, que condueix la calor des de la cambra acústica cap a l’exterior, que controla la temperatura de l’auricular.

Inclouen una corretja de suspensió autoajustable, que fins i tot anul·la el pes de l’equip. A això cal sumar-hi els coixins per a les orelles, en suau cuir sintètic, que ofereixen la comoditat d’un coixí. Per completar l’experiència, aquests auriculars ofereixen un àudio realista, que facilita la immersió 3D de l’usuari.

Integren un micròfon unidireccional que cancel·la el soroll, se silencia quan el joc és abandonat per l’usuari i el recupera quan es reincorpora. Té volum ajustable i, gràcies als seus llums RGB, els usuaris podran optar pel color que més els agradi, a més de poder configurar els efectes al seu gust.

És un producte multiplataforma amb un connector USB 2.0 Tipus A que es pot connectar no només al PC, sinó també a qualsevol dispositiu mòbil amb suport per a USB.

El preu encara no està disponible.

Xperia Ear Duo

Sony Mobile anuncia els seus auriculars sense fil Xperia Ear Duo en colors negre i daurat. Disposen de la tecnologia Dual Listening, que permet escoltar música i rebre notificacions mentre es percep, de manera simultània, el so o la conversa de l’entorn.

La funció Anytime Talk permet crear grups de Whatsapp per comunicar-se amb amics i enviar-los missatges a través de veu o mitjançant gestos amb el cap.

Estan fabricats en alumini inoxidable i en cautxú. S’acoblen sota de l’oïda per evitar molèsties si s’utilitzen ulleres o altres accessoris. Expliquen amb qualificació IPX2 de resistència a esquitxades.

El seu programari proporcionarà informació necessària a l’instant: reunions, hora, localització i tasques pendents. Xperia Ear Duo també respon als gestos del cap. Els seus sensors permetran contestar o rebutjar una trucada assentint o girant el cap, i també passar una cançó movent-la a l’esquerra o a la dreta.

L’aplicació del control de veu serà compatible amb l’assistent de Google o amb Siri. El seu quàdruple micròfon aïlla el so de la veu, filtrant el soroll extern.

Tenen un preu de 280 euros.

Attitude

Cellularline amplia la seva gamma d’auriculars esportius amb  Attitude, pensats essencialment per utilitzar-los en les activitats esportives a l’aire lliure. Attitude són uns auriculars Bluetooth in-ear dotats de càpsula que assegura l’aïllament del soroll i suport intern ultraestable, pensats per als qui fan exercicis escoltant música. La tecnologia True Wireless Stereo permet connectar els dos auriculars entre si en mode sense fil. 

Són petits i resistents a l’aigua i venen amb un estoig especial de recàrrega Fast Charge que assegura una recàrrega del 25% en uns 15 minuts. És possible recarregar els auriculars guardant-los a l’estoig.

La certificació IPX5 garanteix la impermeabilitat a la suor i als rajos d’aigua, la qual cosa els fa adequats per als entrenaments intensos de qualsevol disciplina.

Disponibles en color negre.

El preu ronda els 80 euros.

OnePlus Bullets Wireless

OnePlus ha presentat els seus OnePlus Bullets Wireless, els primers auriculars sense fil de la firma, caracteritzats per una excel·lent relació qualitat-preu.

Compten amb integració amb Google Assistant per la qual cosa són totalment compatibles amb les funcions de l’esmentat assistent; també destaquen per la seva càrrega ràpida que amb uns 10 minuts connectats a la xarxa, ofereixen cinc hores de reproducció. Es tracta de la càrrega més ràpida en uns auriculars sense fil, de moment.

Inclou un sistema denominat energy tube, que fa que el so no tingui distorsió en el seu recorregut fins a l’oïda. Fet que assegura una qualitat comparable a models posicionats en una categoria de preu molt superior.

Notícies relacionades

Quant a la seva ergonomia destaca que, perquè no caiguin quan no s’estan utilitzant, disposen d’un imant que uneix les dues peces auriculars.

El preu ronda els 70 euros.