Secció recomanada per

APPS PER A MÒBIL RECOMANADES

Les millors aplicacions de la setmana: Copa Mundial de la FIFA Rússia 2018

Copa Mundial de la FIFA Rússia 2018 i Jurassic World Alive, seleccionades com les millors aplicacions de la setmana

fifa

fifa

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

1. Copa Mundial de la FIFA Rússia 2018

Tota l’actualitat del Mundial

El Mundial de Futbol de Rússia ja ha començat. I per seguir tota l’actualitat del mateix no hi ha res millor que l’aplicació oficial de la competició (iOS i Android, gratis). Permet triar una de les seleccions per tenir tota la informació en viu sobre l’equip, així com veure vídeos i fotos amb moments destacats.

2. Jurassic World Alive

Busca dinosaures en viu

Amb l’estrena de Jurassic World han arribat a les botigues d’aplicacions diverses apps relacionades amb la pel·lícula. Una d’aquestes aplicacions és Jurassic World Live (Android iOS, gratis), una mena de Pokémon Go però amb dinosaures. A més, s’haurà de participar en combats i es poden crear criatures híbrides.

3. Adobe Scan

Escàner portàtil al mòbil

L’aplicació gratuïta Adobe Scan (Android iOS, gratis) converteix el teu mòbil en un escàner portàtil. És molt fàcil d’utilitzar: només cal fer una foto de rebuts, notes, documents, imatges, targetes de visita, pissarres, etcètera, per obtenir gairebé automàticament un arxiu PDF. Aquest arxiu es pot exportar.

4. Facetune

Un editor de fotos tipus ‘selfie’

Els ‘selfies’ segueixen de moda, però abans de pujar segons quines fotos a les xarxes socials, de vegades és recomanable passar-hi l’editor per fer alguns retocs. Facetune (Android iOS, gratis) és una app que ajuda, per exemple, a blanquejar les dents, modelar la fisonomia i eliminar taques. Tot de manera senzilla i ràpida.

5. ARK: Survival Evolved

Notícies relacionades

Sobreviu com puguis

ARK: Survival Evolved (Android iOS, gratis) és un joc massiu en què l’objectiu és sobreviure. Això ho ha d’aconseguir en un món amb més de 80 espècies de dinosaures diferents. En el joc l’usuari es trobarà amb altres jugadors, que es podran unir per formar tribus i garantir la supervivència.