Secció recomanada per

APLICACIÓ D'ÈXIT

Pokémon Go estrena nous pokémons i un Pikachu nadalenc

La majoria de noves criatures naixeran en ous

pikachuelperiodico

pikachuelperiodico

1
Es llegeix en minuts

Encara que la seva comunitat d'usuaris s'ha reduït, Pokémon Go continua sent un dels jocs per a mòbils que més fan parlar. Després d'estrenar les recompenses diàries per fidelitzar i recuperar jugadors, l'aplicació ha estrenat ara nous pokémons, entre ells un Pikachu nadalenc.

La firma, que fa pocs dies va canviar el sistema de radar del joc (ara es pot saber exactament on són els pokémons pròxims), ha posat en marxa un especial de Nadal, que estarà operatiu fins al 29 de desembre.

Notícies relacionades

Fins aquell dia, els usuaris de Pokémon Go tindran l'oportunitat de caçar una edició especial de Pikachu, que es presenta amb un gorra de Pare Noel. Aquest Pikachu està disponible en tot el món, i de fet és més senzill que aparegui que el Pikachu normal.

Però no és aquesta l'única novetat del joc. La firma ha anunciat la incorporació de nous pokémons al joc, però en aquest cas només apareixeran a l'eclosionar ous. La firma ha anunciat que dos d'aquests nous pokémons són Togepi Pichu, però altres usuaris han detectat Igglybuff, Elekid, Magby Smoochum entre les noves criatures. Sembla ser que apareixen als ous de dos i cinc quilòmetres.