Secció recomanada per

NOVA APLICACIÓ

WhatsApp activa la funció de videotrucades

El servei s'anirà desplegant progressivament en els pròxims dies entre els seus més de mil milions d'usuaris

 

 

1
Es llegeix en minuts

Bones notícies per als usuaris de Whatsapp, a nivell mundial: comença a arribar una actualització que toca Android, iOS, fins i tot Windows Phone: les videotrucades. L'aplicació de missatgeria Whatsapp ha anunciat que acaba d'activar l'esperada funció, un servei que s'anirà desplegant progressivament en els pròxims dies entre els seus més de mil milions d'usuaris.

"En els pròxims dies, el més de mil milions d'usuaris de WhatsApp podran realitzar videotrucades entre usuaris Android, iPhone i dispositius Windows Phone", explica l'aplicació en un comunicat.

El servei, propietat de Facebook, recorda que "la seva meta" és sempre ajudar més persones, en la mesura del possible, a comunicar-se amb els seus amics, familiars i amb els que més els interessi. 

Després de començar amb la missatgeria i els xats o converses de grup s'hi van afegir les trucades, amb un sistema que funciona "en milers de combinacions entre dispositius i plataformes al voltant del món", mentre que ara s'anuncia el següent pas: la videotrucada.

Notícies relacionades

"Sabem que a vegades els missatges de veu o text simplement no són suficients. No hi ha manera de reemplaçar l'emoció de veure en directe els primers passos d'un nét, o de veure la cara d'aquella filla que estudia a l'estranger".

Amb el pas dels anys "hem rebut molts missatges dels nostres usuaris sol·licitant les videotrucades, i ens emociona finalment oferir aquesta capacitat al món", conclou.

Temes:

Whatsapp