Secció recomanada per

FIRA AMB MISSATGE

La part més solidària de la Barcelona Games World

Recollida d'aliments i donació de sang, activitats solidàries de la fira

 

 

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

La Barcelona Games World de Barcelona reuneix les últimes novetats, botigues de videojocs i grans escenaris per veure competicions de videojocs. Però també té una part solidària menys visible però igualment destacable: recollida d'aliments en forma d'intercanvi per videojocs i donació de sang.

Notícies relacionades

"Som una oenagéoenagé que vam decidir unir-nos per fer una cosa tan simple com intercanviar aliments per videojocs", explica Santiago Valero, responsable de relacions institucionals de l'organització Videojocs per Aliments. Al seu estand tenen molt material de videojocs, des de títols a perifèrics i marxandatge, donats per particulars o per les mateixes empreses del sector. "El que fem és que la gent ens porta aliments de casa, i aquí els pot canviar per material. A més quilos, material més bo", afegeix.

Una altra de les iniciatives solidàries del saló és un projecte curiós: "El concepte és 'no vessis sang en va'. Utilitzem els videojocs de guerra i donem importància a la sang virtual que s'hi vessa. Fem competir dos 'gamers', amb la tensió que el que perdi haurà de donar sang. Cada donació salva tres vides", explica Paloma Adrien, responsable d'Experiència d'Ogilvy & Mather. En acord amb el Banc de Sang i Teixits, el seu objectiu és superar les 100 donacions al dia.