Secció recomanada per

CONSUM

Samsung avisa que algunes de les seves rentadores també exploten

El problema només afecta alguns models de rentadora de càrrega vertical

Vídeo d’una rentadora de Samsung que ha explotat. / VÍDEO: YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Samsung no viu el seu millor moment. Si a principis del mes de setembre va haver de retirar del mercat el seu telèfon mòbil estrella, el Galaxy Note 7, per perill d'incendi, ara ha avisat que alguns models de rentadores de càrrega vertical presenten perill d'explosió.

L'advertència de seguretat sorgeix de Samsung mateix, que s'ha posat en contacte amb les autoritats de consum dels Estats Units per llançar una advertència sobre certs models de rentadora de càrrega vertical de l'empresa sud-coreana, després que diversos usuaris hagin reportat que aquests aparells han, literalment, explotat. 

Notícies relacionades

Encara no hi ha l'advertència oficial de la Comissió de Seguretat de Productes de Consum, però sí que Samsung ha obert una pàgina webweb on informa del problema i assegura que "certs models de rentadora de càrrega vertical" fabricats entre el març del 2011 i l'abril del 2016 presenten problemes. "En casos poc comuns, les unitats afectades poden experimentar vibracions anormals que podrien representar risc de lesions personals o danys" al rentar articles voluminosos, indica la pàgina. Per això, recomana usar aquests models només en el mode de rentat delicat.

A la pàgina web es pot omplir un formulari per saber si el model que tenen els usuaris està afectat o no. Samsung remarca que les rentadores de càrrega horitzontal (les més populars) no estan afectades.

Temes:

Samsung