Secció recomanada per

PERILL D'EXPLOSIÓ

Samsung retira el nou Galaxy Note 7 per perill d'incendi

Diversos usuaris s'han queixat que el seu telèfon s'ha autodestruït mentre s'estava carregant

L'empresa retira el telèfon de la venda i fa una crida als que ja el tenien a tornar-lo

Un usuari mostra a Youtube com es va cremar el seu Samsung Note 7. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

La gran aposta de Samsung en telefonia per a aquest any, el Samsung Galaxy Note 7, que té un preu de 859 euros a Espanya, s'incendia. Literalment. La companyia ha hagut de retirar el telèfon i fer una crida a tot el món perquè els usuaris que ja el tenen el tornin després que nombrosos usuaris hagin denunciat que el seu telèfon s'ha autodestruït mentre s'estava carregant.

El gegant sud-coreà de l'electrònica ha anunciat que ha aturat la venda del terminal a tot el món pels problemes detectats, i que revistarà tots els telèfons ja venuts. A més, segons ha anunciat el director de la divisió de telefonia mòbil de l'empresa, Koh Dong-jin, els usuaris podran reemplaçar temporalment el seu mòbil per un altre mentre duri la reparació.

El telèfon es va posar a la venda el 19 d'agost a Corea del Sud i altres països, però a Espanya estava previst que sortís a la venda aquest divendres. De moment, el llançament s'ha posposat.

Notícies relacionades

El problema, relacionat amb la bateria del telèfon, causava que el terminal s'incendiés al ser carregat. Diversos usuaris han denunciat el problema a les xarxes socials, i altres usuaris també denuncien que la pantalla es trenca amb facilitat.

No hi ha xifres oficials dels terminals afectats, però les accions de Samsung a la borsa han caigut aquest divendres més del 2%.