Secció recomanada per

TELEFONIA

Moto G4 i Moto G4 Plus: més potència i volum per dominar la gamma mitjana

La companyia Lenovo també anuncia l'arribada del K5, que arribarà a finals de maig per 179 euros

motog

motog

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Lenovo, en què està integrada Motorola des de finals de l'any passat, ha anunciat nous productes amb les seves marques Moto i Lenovo. Amb Moto arriben dos nous ‘smartphones’, el Moto G4 i el Moto G4 Plus, que suposen una ampliació i renovació de la seva sèrie més venuda.

Les tres generacions anteriors de terminals de la sèrie Moto s'han convertit en supervendes, a causa del seu ajustat preu, característiques completes i Android pur, que l'han situat com una de les millors opcions de la gamma mitjana.

MOTO G4

El Moto G4 és, respecte de versions anteriors, notablement més prim i compta amb una pantalla de 5,5 polzades full HD amb tecnologia de color millorada. Té una càmera de 13 megapíxels i una bateria de 3000 mAh que ofereix un nivell d'autonomia superior a l'estàndard, a més el sistema TurboPower permet obtenir fins a sis hores d'energia en 15 minuts de càrrega.

Destacar que integra un bon processador octacore (vuit nuclis) d'alta velocitat.

Aquest terminal estarà disponible a mitjans de juny a un preu de 229 euros.

MOTO G4 PLUS

Per la seva part el Moto G4 Plus (pantalla de 5,5 polzades) aporta millores importants, per exemple, a la càmera  que compta amb 16 megapíxels i dos sistemes d'enfocament ràpid addicionals: focus làser i enfocament automàtic per detecció de fase (PDAF), cosa que fa possible aconseguir bones preses encara que la il·luminació sigui precària.

Com ja és característica habitual, inclou un lector d'empremtes, amb què també es poden autoritzar compres a Google Play Store.

També compta amb el sistema de càrrega ràpida TurboPower.

Moto G4 Plus està disponible en prevenda, inicialment en exclusiva a Amazon, a un preu de 269 euros.

arribada de Lenovo K5

Per un altre costat, tal com es va avançar a Mobile World Congress de Barcelona, el K5 serà el primer smartphone de Lenovo al nostre mercat.

Es tracta d'un terminal que s'ha dissenyat pensant especialment en els aficionats a la música i compta amb dos altaveus Dolby Atmos que ofereixen un so de notable qualitat.

Disposa d'una pantalla d'alta definició de 5 polzades, processador octacore Qualcomm Snapdragon, i memòria interna de 16GB i 2GB de RAM.

Notícies relacionades

Destaca per la seva càmera posterior de 13 megapíxels i una frontal de 5 megapíxels. És compatible amb les xarxes 4G i accepta doble SIM.

Estarà disponible a partir del 24 de maig a un preu de 179 euros.