Secció recomanada per

FIRA DEL MÒBIL DE BARCELONA

El Xiaomi Mi5 concentra els focus de l'MWC 2016

El nou vaixell insígnia de la marxa xinesa es presenta aquest dimecres al Mobile World Congress

El Xiaomi Mi5, en diverses presentacions.

El Xiaomi Mi5, en diverses presentacions.

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Xiaomi Mi5 encara no s'ha presentat (la convocatòria global és per al dimecres 24 de febrer), però les seves característiques són un secret a crits al Mobile World Congress 2016. Tret de sorpreses d'última hora, el nou vaixell insígnia de la marca xinesa serà una potentíssima màquina el preu de la qual estarà entre els 300 i els 400 euros, segons la versió. 

Totes les fonts indiquen que el Xiaomi Mi5 serà un terminal de molt alta gamma, amb un cost que el situaria entre els més competitius del mercat. El que se sap del model és si arribarà en diferents variants comercials, una d'elles amb cos de metall amb vores bisellades de quatre colors: daurat, rosa, blanc i negre.

PANTALLA DE 5,2 POLZADES AMB ALTA RESOLUCIÓ

Amb una pantalla de 5,2 polzades amb una resolució de 1.080 x 1.920 píxels, el telèfon mòbil incorpora un processador Qualcomm Snapdragon 820 de vuit nuclis amb una velocitat de 2,15 GHz.

Sí hi ha discrepàncies sobre la capacitat de la memòria RAM: mentre que alguns mitjans especialitzats apunten als 4 GB, altres filtracions pròximes a la companyia indiquen que podria arribar als 6, cosa que seria una autèntica bomba.

CÀMERA DE 16 MEGAPÍXELS

Notícies relacionades

L'emmagatzematge intern serà d'entre 16 i 64 GB segons la versió, ampliable mitjançant targeta microSD. Les càmeres seran de 16 megapíxels amb flaix dual led la posterior i de 8 MP la frontal. La bateria del Xiaomi Mi5 podria estar entre 3.000 i 3.500 mAh.

El mòbil comptarà amb l'última versió d'Android 6.0 Marshmallow, i integrarà sensor d'empremtes digitals.