Secció recomanada per

MOBILE WORLD CONGRESS

El Xiaomi Mi5, presentat a l'MWC amb un preu bàsic d'uns 300 euros

El mòbil compta amb pantalla de 5,15 polzades, processador de 8 nuclis i memòria RAM de fins a 4GB

GRA062. L’HOSPITALET (BARCELONA), 24/02/2016.- El CEO de Xiaomi, Hugo Barra, presenta el nuevo MI5, el nuevo producto de la marca china, durante su participación en el Congreso Mundial de Móviles, que arrancó el lunes en el recinto Gran vía de Fira de Barcelona y prevé reunir a casi 100.000 personas hasta mañana jueves. EFE/Quique García

GRA062. L’HOSPITALET (BARCELONA), 24/02/2016.- El CEO de Xiaomi, Hugo Barra, presenta el nuevo MI5, el nuevo producto de la marca china, durante su participación en el Congreso Mundial de Móviles, que arrancó el lunes en el recinto Gran vía de Fira de Barcelona y prevé reunir a casi 100.000 personas hasta mañana jueves. EFE/Quique García / Quique García (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Xiaomi Mi5, el nou vaixell insígnia de la companyia xinesa, ha vist la llum aquest dimecres al Mobile World Congress de Barcelona. Com va avançar EL PERIÓDICO aquest dimarts, el mòbil compta amb una pantalla de 5,15 polzades amb resolució Full HD, un processador de 8 nuclis a 2,2 gigahertzs i una memòria RAM de 3 o 4 GB (depenent de la versió). El preu del model bàsic rondarà els 300 euros.

El nou mòbil de Xiaomi no compta finalment amb 6 GB de RAM com s'havia especulat, i com ja té a la Xina un competidor d'aquesta marca. En referència a la capacitat de memòria interna, el terminal estarà disponible amb 32 GB en la versió més bàsica, que estarà acompanyada al mercat de dos models més de 64 i 128 GB respectivament. L'Mi5 no tindrà ranura per a targeta micro SD.

PREUS I CARACTERÍSTIQUES

Pel que fa a les càmeres, disposa d'una de principal de 16 megapíxels composta per sis òptiques i, de cara a millorar la qualitat de la imatge, inclou un nou estabilitzador òptic. La càmera frontal és de 4 megapíxels, per sota del que s'esperava i del que s'havia anat filtrant en dies anteriors.

Notícies relacionades

Un avantatge addicional, donades les necessitats de l'usuari actual, és que integra un sistema de càrrega ràpida per a una bateria que arriba als 3.000 mAh. Pel que fa a la connectivitat, el Xiaomi Mi5 presenta poques novetats, al comptar amb wi-fi, 4G LTE, Bluetooth A-GPS amb Glonass.

Els preus seran d'uns 300 euros per a l'Mi5 amb 32 GB de memòria 3 GB de RAM, d'uns 350 euros per a la versió de 64 GB de memòria i 3 GB de RAM, i d'uns 400 euros per al mòbil amb 128 GB de memòria interna i 4 GB de RAM.