Secció recomanada per

Novetats en telefonia

Samsung comercialitzarà dimecres el Galaxy S6 edge+ a Espanya

El terminal, de 5,7 polzades, compta amb una doble pantalla corba lateral i costarà 800 euros

Presentació oficial del nou Samsung Galaxy S6 Edge+ / AFP / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Pocs dies abans de la presentació mundial del nou mòbil de la companyia coreana Samsung a Nova York, la firma ha anunciat la seva disponibilitat al mercat espanyol a partir del dia 3 de setembre. El nostre mercat serà un dels primers que comercialitzarà un dispositiu que ha accelerat el procés de llançament per avançar-se a l'esperat iPhone d'Apple.

En la roda de premsa celebrada a Barcelona, s'ha anunciat que aquest nou model estarà disponible en colors daurat i negre, i es podrà adquirir amb 32 o 64 gigabytes. En el cas de la capacitat de memòria inferior, el preu és de 799 euros, i en la superior arribarà els 899 euros.

Notícies relacionades

Com a novetat en accessoris exclusius, s'ha desenvolupat una funda que incorpora un teclat físic i que una vegada instal·lada, la pantalla es redimensiona per ajustar-se al nou teclat.

L'equip té 5,7” i compta amb doble pantalla corba lateral i una construcció en alumini i vidre. Respecte a la versió anterior, millora la capacitat de la càmera (16 megapíxels), suma la càrrega sense fil i augmenta la capacitat del processador (vuit nuclis), amb una memòria RAM ampliada de 4 gigues.

Temes:

Samsung