El 13 de novembre compareix davant del jutge

L’última carta de Daniel Sancho: «L’Edwin em va voler violar i em vaig defensar»

Afirmarà que quan va voler deixar la seva relació amb el cirurgià colombià, aquest va intentar agredir-lo sexualment al bungalou de Tailàndia

Noves imatges de Daniel Sancho en una baralla abans de matar Edwin Arrieta

L’última carta de Daniel Sancho: «L’Edwin em va voler violar i em vaig defensar»
3
Es llegeix en minuts
Luis Rendueles
Luis Rendueles

Redactor

Especialista en sucesos, investigació

ver +

Daniel Sancho, el jove espanyol empresonat a Tailàndia per presumptament matar i esquarterar Edwin Arrieta el 2 d’agost, té una última carta per intentar evitar ser condemnat a pena de mort en aquest país. En la seva defensa, Sancho repetirà davant el jutge la versió que ha explicat ja a alguns de familiars i amics.

CAS OBERT ha tingut accés a aquesta versió de Daniel Sancho. El jove argumenta que al bungalou de Tailàndia on van anar per estar sols, ell va intentar trencar la seva relació amb Edwin Arrieta, però el cirurgià colombià es va negar violentament a acceptar la seva decisió, i que fins i tot va intentar agredir-lo sexualment.

Cops i mossegades

Llavors s’hauria iniciat una violenta baralla entre tots dos, tal com recull l’informe de la policia tailandesa, en el qual, sempre segons la versió de Daniel Sancho, Arrieta l’hauria colpejat i mossegat.

Ell, per la seva banda, hauria empès i colpejat Arrieta, que finalment va caure i es va colpejar amb el cap contra un dels mobles del bany de l’habitació, cosa que li hauria originat la fractura de l’os occipital del crani, tal com revela l’autòpsia, i li hauria generat la mort.

Per Instagram

Daniel Sancho i Edwin Arrieta es van conèixer per Instagram. Tot just una setmana després, Arrieta va viatjar a Espanya per trobar-se físicament amb Sancho. Tots dos van ser a Madrid, Segòvia i Eivissa, entre altres llocs. Van acudir als millors locals i els millors hotels. Pagava sempre Arrieta.

Aquest li hauria ofert diners per als seus projectes de cuina. Fins i tot, segons les fonts consultades per CAS OBERT, li hauria comentat la possibilitat d’obrir un negoci hoteler en un suposat palauet que tindria a Mèxic.

Al cap d’un temps, Daniel Sancho es va adonar que havia «pactat amb el diable». El jove ha explicat que Arrieta l’havia convertit en el seu «objecte sexual» i l’havia obligat a «fer coses que no volia»

Al cap d’un temps, segons fonts pròximes a Daniel Sancho, el jove s’adona que havia «pactat amb el diable». Aquestes fonts afirmen que Sancho no és homosexual, però tot i així va iniciar una relació íntima amb Arrieta en la qual el va convertir en el seu «objecte sexual» i el «va obligar a fer coses que no volia».

A l’estiu, Sancho decideix trencar la relació, sortir de la «gàbia de vidre» de què parla a alguns amics. Els envia missatges en els quals adverteix que Arrieta «no és el que sembla». El cirurgià, sempre segons la versió que trasllada Sancho, el pressionava i el vigilava de forma obsessiva. També ho feia amb alguns dels seus amics i amigues.

Lesions al cos

El jove espanyol va arribar a Tailàndia a finals de juliol. Edwin Arrieta va aterrar allà el 2 d’agost. Sancho va anar a recollir-lo i el va portar al bungalou que havia llogat per estar tranquils. Allà, segons la seva versió, li va comunicar que volia deixar-lo, per sempre. Llavors, Arrieta hauria intentat agredir-lo sexualment i li va causar diverses lesions a l’esquena, el braç i l’avantbraç, entre les quals una mossegada.

Daniel Sancho explica a la policia de Tailàndia com va assassinar Edwin Arrieta. /

.
Notícies relacionades

Ell es va defensar i, segons el que va explicar en la reconstrucció dels fets davant la policia tailandesa, es va iniciar llavors una baralla durant la qual Arrieta es va colpejar el cap contra el lavabo. Aquest cop li hauria causat la mort. Va ser després, segons ha confessat Sancho, quan va trossejar el cos, el va ficar en bosses i el va llançar a diversos contenidors i al mar.

El 13 de novembre Daniel Sancho haurà de comparèixer davant del tribunal de l’illa de Samui, on està pres des que va ser detingut, el 7 d’agost. Allà li comunicaran els càrrecs de què se l’acusa: assassinat amb premeditació, ocultació del cos de la víctima i destrucció de documentació. Sancho tindrà ocasió llavors de pronunciar-se sobre aquestes acusacions.