Homicidi

Mor un nadó després de llançar-lo a un contenidor d’escombraries a Mallorca

La Policia Nacional ha portat el petit a l’Hospital de Manacor perquè miressin de salvar-li la vida, però ha mort al centre sanitari

Mor un nadó després de llançar-lo a un contenidor d’escombraries a Mallorca

POLICÍA NACIONAL

1
Es llegeix en minuts

Un nadó ha mort la tarda d’aquest dijous després d’haver sigut llançat des d’un cotxe a un contenidor d’escombraries a Porto Cristo, a MallorcaEl petit havia sigut traslladat amb caràcter urgent en un cotxe patrulla fins a l’Hospital de Manacor en un intent desesperat per salvar-li la vida. No ha pogut ser. Investigadors de la Policia Nacional de la Comissaria de la capital de Llevant s’han fet càrrec del cas. La prioritat és identificar i detenir la persona que ha llançat el petit al dipòsit d’escombraries per un presumpte delicte d’homicidi.

Els fets han passat cap a les sis de la tarda d’aquest dijous. Una dona s’ha adonat de la presència d’un cotxe i ha observat com llançaven alguna a un contenidor d’escombraries. El comportament de la persona que ha baixat del vehicle ha cridat poderosament l’atenció de la testimoni. Pel que sembla aquesta s’afanyava a ocultar el que portava als braços abans de llançar-ho en el dipòsit i marxar. Quan la transeünt s’hi ha acostat, ha vist que alguna cosa es movia i ha comprovat que es tractava d’un nadó.

Notícies relacionades

Després de telefonar al 091 per denunciar la presència d’un nadó al contenidor, un dispositiu policial s’ha activat immediatament entorn del dipòsit. En primer lloc, el petit ha sigut rescatat amb summa cura i agents de la Policia Nacional l’han traslladat amb gran pressa a l’Hospital de Manacor. L’objectiu primordial era salvar-li la vida al nen de poca edat, a causa de les baixes temperatures que es registraven en aquell moment. De fet el nounat no ha pogut remuntar la situació crítica que afrontava i ha mort al centre sanitari.

Objectiu: identificar i detenir l’homicida

Immediatament, investigadors de la Policia Judicial de la Policia Nacional, en estreta col·laboració amb agents de la Unitat Territorial de Costes de la Policia Local de Manacor, han iniciat les indagacions per mirar d’identificar el vehicle i la persona que n’havia baixat per llançar el nadó al contenidor. Per a això s’han mirat de recopilar i examinar minuciosament les gravacions de les càmeres de videovigilància de la zona per trobar la matrícula del turisme i amb la identitat de qui havia posat, en primera instància en perill la vida del petit al llançar-lo al contenidor d’escombraries. Les indagacions s’han intensificat encara més després de constatar que a l’hospital on havia sigut traslladat el menor s’havia certificat la seva mort.