Navarra

Quatre detinguts, tres d’ells militars, per donar una pallissa a un noi a Pamplona

La Policia Foral els imputa l’agressió a l’exterior d’una discoteca del nucli vell

1
Es llegeix en minuts

La Policia Foral ha detingut quatre homes, tres d’ells militars, acusats d’un delicte de lesions greus com a suposats autors d’una pallissa que va patir un jove veí de Pamplona a les portes d’una discoteca del centre de la capital navarresa la matinada del 29 de setembre.

Tota la seqüència de la brutal agressió, que es va esdevenir a l’exterior de la discoteca Zentral, va ser gravada per una persona amb el seu telèfon mòbil i el vídeo es va fer viral al cap de poques hores. En la gravació es veu, almenys, tres dels homes detinguts per la Policia Foral clavant múltiples cops de puny a la cara a un noi, que intenta protegir-se caigut a terra.

Així mateix, un dels arrestats li fa una clau d’estrangulació, fins que diverses persones hi intervenen perquè cessi la pallissa i el noi agredit pot incorporar-se i fugir amb ferides sagnants al rostre.

Lesions a la cara

Aquest home, que va patir fractures en les cara, va haver de ser intervingut quirúrgicament a l’Hospital Universitari de Navarra (HUN). Pel que sembla, abans de la brutal pallissa, s’havia produït un incident a l’interior de la discoteca relacionat amb l’agressió posterior.

Notícies relacionades

Els fets van ser denunciats davant la Policia Foral i el Grup de Delictes contra les Persones, de l’Àrea d’Investigació Criminal, va iniciar les indagacions per intentar identificar, localitzar i detenir els responsables de la pallissa. En total, quatre homes van ser citats aquest dimarts a la comissaria central de Beloso del cos autonòmic i van quedar detinguts com a autors d’un delicte de lesions greus.

Tres dels quatre arrestats, que es troben als calabossos de la Policia Foral, són militars que tenen el seu destí a Navarra. La previsió és que tots ells siguin posats a disposició del jutjat de guàrdia al llarg de la jornada d’aquest dimecres.

Temes:

Pamplona Navarra