Tretze morts en l’incendi

Vídeo | Així van aparèixer les primeres flames a la discoteca Teatre

1
Es llegeix en minuts

Al voltant de les sis del matí, el ‘dj’ Tony Bafles punxava a Teatre i el públic que omplia la sala de ball es movia al ritme de la música quan unes flames van irrompre per la part de dalt del local. Un dels assistents que disfrutava de la festa de ‘remember’ va gravar amb el mòbil l’instant en què el foc que s’havia originat al club contigu, Fonda Milagros, es va propagar fins a la discoteca diumenge passat.

En les imatges, a les quals ha tingut accés aquest diari, es pot observar com comença a caure runa del sostre de Teatre i, quan la càmera apunta cap a aquesta direcció, capta com les flames han entrat a la sala, i han afectat altaveus i focus.

En aquell moment, el ‘dj’ mira cap a dalt i s’adona del que està passant, al mateix temps que alguns assistents que eren a la part superior del local corren cap a la sortida i el personal de la discoteca mira de sufocar el foc amb un extintor.

Es tracta de les primeres imatges captades des de dins de l’incendi que ha causat la mort de tretze persones a Múrcia, minuts abans que es desencadenés el caos davant la presència de les flames.

Els morts van ser trobats en un espai de 20 metres quadrats de la primera planta de la discoteca Fonda Milagros, que tan sols se separava de Teatre per una paret.

Notícies relacionades

Quan els Bombers de Múrcia van arribar vuit minuts després de la trucada d’alerta al 112,  es van trobar desenvolupat ja el foc i fum a totes les naus, inclosa també la discoteca Golden i el concessionari de cotxes Mercedes annex a Fonda Milagros.

Teatre i Fonda Milagros podrien compartir màquines de climatització, però es desconeix si tenien els mateixos conductes, una cosa que haurà de dilucidar l’empresa de manteniment o el propietari atès el ruïnós estat en el qual han quedat els dos locals.