TRAGÈDIA A MÚRCIA

L’Ajuntament de Múrcia aparta cautelarment els funcionaris que van intervenir en l’expedient de Teatre

El primer regidor de la capital murciana ha ordenat també la revisió de la situació administrativa dels locals d’oci del municipi 

L’Ajuntament de Múrcia aparta cautelarment els funcionaris que van intervenir en l’expedient de Teatre

AYUNTAMIENTO DE MURCIA

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Múrcia ha emès un comunicat en el qual anuncia que l’alcalde de Múrcia, José Ballesta, ha donat ordre d’apartar els funcionaris que han intervingut en l’expedient sobre Teatre Murcia S.L. que està sent objecte d’investigació. Ballesta va ordenar dilluns passat l’obertura d’un expedient informatiu a fi d’aclarir tot l’esdevingut en el procediment administratiu relacionat amb els locals de la zona de Talaies on es va produir l’incendi diumenge passat.

Aquesta mesura cautelar s’estableix mentre es porta a terme la investigació que es va iniciar dilluns passat, hores després de la tragèdia d’Atalayas, per determinar amb precisió els antecedents, dades i circumstàncies en el procés administratiu.

S’ha encomanat al responsable de la instrucció que obtingui, amb caràcter prioritari i urgent, quantes dades i informes siguin convenients o necessaris dels diferents serveis.

«Aquestes actuacions responen al compromís manifestat diumenge per l’alcalde de Múrcia, d’arribar al total esclariment dels fets en relació amb l’ordre de cessament d’activitat de la discoteca Teatre dictada pel regidor d’Urbanisme de l’anterior Corporació el gener del 2022 i depurar possibles responsabilitats» han manifestat des del Consistori.

Notícies relacionades

L’Ajuntament ha precisat que «quan es va conèixer per l’actual Corporació la situació, l’alcalde de Múrcia va donar ordre de personar-se com a acusació a les diligències judicials obertes al Jutjat d’Instrucció Número 3 de Múrcia, que instrueix la causa de l’incendi a Atalayas».

Diumenge passat, José Ballesta va donar ordre de revisar la situació administrativa de tots els locals d’oci  del municipi, així com comprovar el compliment de les ordres de cessament d’activitat dictades.