Tailàndia

L’exadvocat de Daniel Sancho fa aquesta seriosa advertència

L’exadvocat de Daniel Sancho fa aquesta seriosa advertència
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’equip d’advocats contractats per Rodolfo Sancho per defensar el seu fill Daniel Sancho Bronchalo en el judici –que podria celebrar-se en tot just un mes– busca nous testimonis que puguin aportar llum al cas i evitar la pena de mort per l’assassinat i desmembrament del cirurgià colombià Edwin Arrieta.

Però ara l’exadvocat tailandès del xef, Khun Anan, ha parlat en exclusiva per a la revista ‘Semana’. En declaracions exclusives a ‘Semana’, Khun Anan ha pres la paraula per augurar un futur molt poc prometedor a Daniel Sancho a la presó: «Si no canvien d’estratègia legal, serà condemnat a pena de mort sí o sí», ha assegurat en l’últim número de la revista, disponible a partir d’aquest dimecres, 3 d’octubre, a tots els quioscos. I és que l’advocat tailandès considera que Marcos García-Montes, lletrat espanyol de la família, no està fent cap favor a l’assassí confés de cara a les autoritats: «L’advocat espanyol no va respectar el procediment i va criticar en públic la meva feina, intentant perjudicar la meva reputació», ha assegurat. A més, també ha revelat per a aquest mitjà que va fer «un espectacle lamentable i vergonyós a l’entrada de presó», cosa que deixa en molt mal lloc el jove, en unes circumstàncies molt complicades per al front a la justícia.

Notícies relacionades

Molts han sigut els advocats a Tailàndia que han volgut aconseguir la defensa de Daniel Sancho. Khun Anan ha assegurat que li consta que «la família va rebre moltes trucades i missatges» d’altres professionals oferint els seus serveis. Una cosa que no resulta estranya, sobretot tenint en compte que es tracta d’un dels casos més mediàtics dels últims temps.

Donada la pressió a què estava sotmès, especialment per part de l’equip legal espanyol de Daniel Sancho i també pels familiars del jove i per ell mateix, l’advocat tailandès ha revelat a la revista que va ser ell qui va renunciar a continuar defensant el xef.

Temes:

Daniel Sancho