Testimoni

Aquesta és una altra víctima de Daniel Sancho: «Em va donar un cop de puny al nas i me’l va trencar»

Aquesta és una altra víctima de Daniel Sancho: «Em va donar un cop de puny al nas i me’l va trencar»
2
Es llegeix en minuts

El testimoni de Richard William Medina ha deixat els espectadors del programa ‘TardeAR’ perplexos. Es tracta d’una altra víctima de Daniel Sancho que el 2017 va patir una agressió de l’espanyol, de 29 anys, fill de l’actor Rodolfo Sancho, que actualment es troba a la presó a l’espera de judici a Tailàndia després d’haver confessat l’assassinat del cirurgià colombià Edwin Arrieta, de 44 anys.

La Policia de Tailàndia manté l’acusació d’assassinat premeditat contra Sancho al seu informe final de la investigació sobre la mort d’Arrieta, que va ser entregat aquest dilluns a la fiscalia, han revelat avui a Efe fonts policials.

Ara és Richard William Medina el que denuncia que el xef el va agredir una nit de festa.  Va passar durant una matinada en una discoteca de Chamartín, al nord de Madrid. Allà, Daniel Sancho el va colpejar amb un vas i li va trencar els ossos del nas i part de les dents, a ell i a una altra persona que l’acompanyava. Parla d’un Daniel Sancho iracund, irascible i fins i tot racista.

Notícies relacionades

«Em va trencar el nas i l’os metacarpià», ha reconegut al programa que s’acaba d’estrenar d’Ana Rosa Quintana. El jove que va denunciar el xef ha confessat que Sancho li va donar un cop de puny al nas i li va clavar «una sèrie de puntades de peu que li van trencar el metacarpià de la mà». L’afectat ha incidit que després del judici el fill de Rodolfo Sancho continuava amb una actitud altiva. «Dos o tres anys després, vam anar a judici i ell tenia una actitud molt prepotent». Fins i tot, ha explicat que després de guanyar el judici, «en la sentència va sortir com a culpable. Ens va pagar uns 14.000 euros.

«Penso que aquesta persona anava borratxa i drogada, per ser tan d’hora ell ja anava molt passat, se’l notava molt agressiu. Hi havia també la seva exnòvia, que em va estar increpant. A mi personalment em deia ‘negre de merda’, que me’n vagi al meu país, que me’n vagi d’aquí. Ell era el líder i les altres persones eren el seguici. Es devia pensar que és el rei del món per la posició que té. A part jo soc una persona de color, alguna cosa tindrà, perquè si em va anomenar ‘negre de merda’, una mica de racisme deu tenir en el que és la seva consciència», explicava Richard William Medina.

Temes:

Daniel Sancho