Crim masclista

Detingut un home després d’apunyalar una dona en un hotel de Madrid

La víctima de 46 anys, està ferida greu després de patir múltiples apunyalaments: tres a l’esquena, i alguns a la cara i al coll

Moren dues persones en un barranc d’Osca en plena DANA

1
Es llegeix en minuts
EFE

Una dona de 46 anys es troba ferida greu després que un home li assestés múltiples punyalades aquest dissabte en un hotel en el centre de Madrid. La Policia Nacional va detenir el presumpte autor de l’agressió, un home de 32 anys, de nacionalitat espanyola i amb antecedents. Les autoritats investiguen els fets com un possible crim masclista.

L’agressió es va produir a l’hotel Santo Domingo, situat en el número 1 del carrer San Bernardo, al districte Centro de Madrid, segons fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

Notícies relacionades

A les 11.42 hores, el 091 va rebre una trucada des de l’establiment informant que hi havia una dona sagnant amb diferents ferides. La víctima, també de nacionalitat espanyola, va patir tres punyalades a l’esquena, així com algunes a la cara i al coll. La ferida es troba ingressada a l’hospital Clínico San Carlos amb pronòstic greu, tot i que, en principi, la seva vida no corre perill.

La Unitat d’Atenció a la Família i la Dona (UFAM) especialitzada en la lluita contra la violència de gènere s’ha fet càrrec de la investigació.