Violació

Llibertat amb càrrecs per als britànics acusats de l’agressió sexual de ‘La manada’ de Magaluf

La jove no recordava res del que va passar aquella nit, fins que es va despertar despullada a l’habitació dels detinguts

Llibertat amb càrrecs per als britànics acusats de l’agressió sexual de ‘La manada’ de Magaluf
1
Es llegeix en minuts

La jove turista britànica que divendres de matinada va ser presumptament víctima d’una violació grupal a l’habitació d’un hotel de Magaluf va explicar a la Guàrdia Civil que no recordava res del que havia passat aquella nit, fins que es va despertar despullada a l’habitació dels tres sospitosos. La jove va indicar que li podrien haver subministrat alguna substància que la va deixar inconscient per agredir-la sexualment. Els tres presumptes agressors, també turistes britànics a la vintena, van ser detinguts per la Guàrdia Civil a l’aeroport de Son Sant Joan quan eren a punt d’embarcar en un avió per tornar a Manchester. Ahir els tres van quedar en llibertat amb càrrecs.

Els fets van passar divendres de matinada. La jove turista, de poc més de vint anys, havia sortit de festa per Magaluf, on va conèixer uns compatriotes de la seva edat. A partir d’aquí, la jove no recordava res fins al matí següent, quan es va despertar, despullada de cintura cap avall i amb signes d’haver sigut violada, a l’habitació dels joves, en un complex turístic de la zona. 

La jove va demanar ajuda i es va alertar la Guàrdia Civil, que va desplaçar fins al lloc membres de l’equip especial contra agressions sexuals posat en marxa des de fa dos anys durant els mesos d’estiu a Calvià. Els agents van acompanyar la víctima a Son Espases, on va ser examinada per un metge. 

Notícies relacionades

Mentrestant, els investigadors van identificar els presumptes agressors, tres joves britànics que acabaven de deixar l’hotel en direcció a l’aeroport, ja que tenien previst tornar al seu país aquell matí.

Després de posar en alerta l’aeroport, agents de la Guàrdia Civil van localitzar i van arrestar els tres sospitosos quan es disposaven a embarcar en un vol per tornar a Manchester. Es tractava de tres britànics de tot just vint anys. Ahir al matí van passar a disposició judicial i a última hora de la tarda van quedar en llibertat amb càrrecs. La Guàrdia Civil prossegueix amb les investigacions per determinar la seva implicació en l’agressió.