A la presó de Villahierro

Troben mort a la seva cel·la Igor Postolache, l’assassí de la nena Erika a Oviedo

Els funcionaris l’han trobat sense vida quan han anat a recollir-lo per a un trasllat a Galícia

Troben mort a la seva cel·la Igor Postolache, l’assassí de la nena Erika a Oviedo
1
Es llegeix en minuts

Igor Postolache, l’assassí de la nena Erika a Oviedo, ha aparegut mort aquest dimecres al matí a la presó de Villahierro, a Mansilla de les Mulas (Lleó), on es mantenia complint presó provisional pel crim que va tenir lloc al barri de Vallobín.

Pel que sembla, segons han confirmat fonts oficials, els funcionaris del centre penitenciari es disposaven a recollir-lo a la seva cel·la per procedir a un trasllat a un altre centre penitenciari a Galícia. Ha sigut en aquells moments que s’han adonat que estava sense vida.

Igor Postolache havia sortit ja del pla antisuïcidis i, segons fonts coneixedores de l’ocorregut, no hi havia indicis que pogués tenir intencions de treure’s la vida, una cosa que, a falta de confirmació definitiva de la causa de la mort, és la hipòtesi amb la qual es treballa.

Notícies relacionades

Postolache, a l’espera del judici amb jurat popular, havia acceptat els fets, que l’abocaven a una pena de presó permanent revisable pel crim d’Erika Yunga, de 14 anys, que va atacar al portal quan va arribar de l’escola el 5 d’abril. L’home moldau, de 32 anys, va violar i va assassinar l’Erika, que era veïna seva, el 5 d’abril del 2022.

Va assumir la seva culpabilitat mitjançant el seu escrit de defensa, enviat al Jutjat d’Instrucció 2 d’Oviedo, en el qual reconeix com a «certs els fets relatats per la fiscalia», sobre com va planificar l’atac i després va agredir sexualment i va matar la nena, que vivia al seu mateix edifici i que havia estat sotjant.

Temes:

Oviedo