Xoc a l’autopista

Porcs lliures a l’AP-7: l’accident d’un camió obliga a tallar la via a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un accident entre un turisme i un camió carregat de porcs ha obligat a tallar l’autopista AP-7 aquest dilluns a l’altura de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) en direcció nord i ha provocat cues de fins a 14 quilòmetres. Cap a les 22.20 hores s’han acabat de retirar els animals vius, els porcs morts i el camió sinistrat i s’ha pogut recuperar la circulació de la resta de vehicles.

Després del xoc, el camió ha bolcat i els animals que han quedat vius s’han dispersat per la calçada, amb el consegüent perill per a la resta dels conductors i vehicles.

Els Mossos han tallat la via en els dos sentits i han procedit a l’operatiu per retirar el vehicle sinistrat. L’operació ha durat gairebé set hores i ha ocasionat cues de fins a 14 quilòmetres de vehicles en sentit nord, i altres tants en sentit sud, tant pel tall com per l’‘efecte curiós’ dels conductors que passaven.

Una grua ha hagut d’aixecar el camió accidentat mentre els Agents Rurals intentaven controlar els porcs que s’havien escapat del transport i es distingien per l’autopista.

En l’accident, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat cinc unitats terrestres per atendre els quatre ferits: un home que ha sigut traslladat a la Mútua de Terrassa, un altre home al Parc Taulí i una dona i un menor lleus atesos al CUAP Sant Fèlix.

Notícies relacionades

Des de Trànsit, es recomanen la C-16, C-25 (en sentit França) i B-23 (Àrea Metropolitana) com a alternativa. Creu Roja, amb el suport dels Mossos d’Esquadra, ha repartit ampolles d’aigua entre els vehicles afectats per la retenció causada per aquest accident.

Trànsit ha assenyalat que per ara es desconeixen les causes de l’accident.