Agressions entre clans

S’ha detingut a Lleida el tirotejador fugitiu de Saragossa

La Policia ha trobat el vehicle, un Citröen Picasso de color gris, abandonat a l’esplanada de l’estació de Miraflores a Saragossa.

L’arrestat és un home de 43 anys de nacionalitat espanyola que té nombrosos antecedents policials.

S’ha detingut a Lleida el tirotejador fugitiu de Saragossa
1
Es llegeix en minuts

Menys de 24 hores ha trigat a ser detingut l’home que va tirotejar aquest divendres des de l’interior d’un cotxe un pare i un fill al barri saragossà de Torrero. El presumpte autor dels trets ha sigut arrestat entorn de les 9.00 hores d’aquest matí a la localitat de Balaguer, a la província de Lleida, en coordinació amb el Grup de Policia Judicial de la Policia nacional de Lleida i el Grup d’Operacions Especials (GOES) de Barcelona.

Notícies relacionades

«Després de fer les gestions policials necessàries ha sigut localitzat i detingut esperant que es posi a disposició judicial en les pròximes hores», ha informat la Policia Nacional. El detingut és un home de 43 anys de nacionalitat espanyola i, pel que sembla, «compta amb nombrosos antecedents policials».

Gairebé alhora, a Saragossa, era localitzat el vehicle des del qual va efectuar els trets, un Citröen Picasso de color gris a poca distància d’on van passar els fets aquest divendres. El cotxe estava abandonat a l’esplanada de l’estació de Miraflores, al barri de San José, a la part posterior del pavelló Príncipe Felipe i a pocs minuts amb cotxe del carrer de Torrero on va passar tot.