Delinqüent perillós

Detingut a Deltebre el noi que en va acoltellar un altre a Saragossa

Detingut a Deltebre el noi que en va acoltellar un altre a Saragossa
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut a la localitat tarragonina de Deltebre el perillós delinqüent que dimecres va apunyalar un noi a Saragossa, després de ser identificat al carrer per un ciutadà, segons fonts policials. Precisament la policia havia sol·licitat la col·laboració ciutadana per localitzar l’agressor atesa la seva perillositat.

El detingut és un home de 23 anys i d’origen algerià, que respon a les inicials R. R., que passades les 12.30 hores de dimecres va agredir amb arma blanca un marroquí de 20 anys, que es troba a l’uci de l’hospital Miguel Servet després de ser intervingut quirúrgicament.

Col·laboració ciutadana

Notícies relacionades

Donada la gravetat dels fets i la perillositat de l’autor, la policia va sol·licitar la col·laboració ciutadana i va difondre la fotografia del presumpte autor dels fets.

La Policia Nacional va informar dijous a la nit de la detenció en un tuit: «Detingut a la localitat de Deltebre el presumpte autor d’una agressió amb arma blanca després de ser identificat al carrer per un ciutadà. Gràcies a tots per la vostra col·laboració».

Temes:

Saragossa