Investigació

Detingut a Vigo per apunyalar i matar l’okupa amb qui convivia

Localitzen de matinada un home de 39 anys amb ferides d’arma blanca en ple carrer

Els investigadors pensen que l’agressió no es va produir al lloc en què va aparèixer la víctima

1
Es llegeix en minuts

Un home de 39 anys que vivia com a okupa en una casa abandonada a Vigo va ser trobat mort després de ser apunyalat aquest dilluns. La Policia Nacional, encarregada de la investigació, ha detingut l’altra persona que convivia amb la víctima en aquesta casa en relació amb aquest violent succés.

Segons fonts de la Policia Nacional, l’home apunyalat, identificat com J.A.A. i de nacionalitat boliviana, va ser trobat a les 04.00 hores a la vorera del carrer Coruña, en plena via pública. Presentava diverses ganivetades. Quan els serveis sanitaris del 061, a bord de dues ambulàncies, van arribar fins al punt, van mirar de reanimar l’home, però les maniobres van ser inútils i tan sols van poder certificar-ne la mort.

Notícies relacionades

Hores més tard van localitzar l’arma homicida, un ganivet, que va aparèixer a prop de la casa abandonada molt pròxima als vells jutjats del carrer Lalín en què vivien la víctima, el detingut, originari del Perú, i una tercera persona. La investigació ja té clar que l’apunyalament no va ser al lloc on va aparèixer la víctima (entre els números 32 i 34 del carrer Coruña), treballant amb la hipòtesi que fos a la casa okupa o en el seu perímetre, on també van trobar restes de sang.

El cas ha sigut assignat al Jutjat d’Instrucció 4 de Vigo. Una comissió judicial i la Policia Nacional s’han traslladat aquest matí a l’immoble del carrer Coruña per portar a terme un escorcoll. Entorn de les 12.20 hores va començar el registre de la casa abandonada, en el qual van participar tant el detingut com la tercera persona que vivia a l’immoble. L’examen es va centrar en el pati de la vivenda.