Envestit per un turisme

Tres ferits al descarrilar un vagó de metro a Màlaga

Tres ferits al descarrilar un vagó de metro a Màlaga
2
Es llegeix en minuts

Tres persones haurien resultat aquest diumenge ferides de diversa consideració en l’accident ocorregut entorn de les 19.50 hores al descarrilar un vagó del metro després de ser envestit per un turisme prop de l’estació d’El Cónsul (Màlaga). La col·lisió s’hauria produït després que el cotxe hagi envaït la zona de vies després de saltar-se el semàfor del pas a nivell que hi ha a la zona. Els Bombers de Màlaga s’han desplaçat fins al lloc del sinistre i per rescatar un dels tres ocupants que hauria quedat atrapat a l’interior del cotxe. Els altres dos haurien pogut sortir pel seu propi peu del vehicle.

Dos homes més de mitjana edat, que viatjaven al vagó sinistrat, també han sigut atesos pels sanitaris desplaçats a la zona i finalment traslladats a l’Hospital Regional de Màlaga, tot i que el seu estat no és greu i estan estables, segons ha informat el 061 a aquest diari.

Fonts d’Emergències 112 Andalusia han informat que diversos testimonis han trucat per alertar d’una col·lisió entre un cotxe i un vagó del metro a la zona de Teatinos, a l’estació d’El Cónsul, al costat de les pistes d’atletisme, en el pas elevat de la via fèrria. Els alertants han informat que al cotxe hi havia diverses persones que podien estar ferides. 

El punt de control del metro ha informat que el tren ha descarrillado com a conseqüència de la col·lisió.

Dotacions desplaçades

S’han desplaçat a la zona efectius del 061, Bombers de Màlaga, Policia Local, Policia Nacional i personal del Metro que es troben encara actuant a la zona de l’accident.

Notícies relacionades

Donada la gravetat de l’accident, cinc parades de la línia 1 del Metro de Màlaga s’han vist afectades. El servei es manté de manera parcial fins a la Ciutat de la Justícia i no es podrà recuperar el traçat complet fins aquest dilluns.

Antecedents

Un cotxe «que anava a gran velocitat» va col·lidir igualment el 20 de desembre passat amb un tren del metro de Màlaga, que anava en sentit d’El Perchel, amb la qual cosa es va interrompre el servei de manera parcial. L’accident es va produir en aquest cas al costat de la glorieta de Jiménez Fraud, a la zona de la Universitat i malgrat l’aparatós de l’abast, no es van registrar danys personals ni del conductor ni del passatge del tren. En aquest cas, el cotxe no hauria respectat el semàfor d’aquest encreuament que habilitava el pas del tren, segons va informar la Conselleria Foment.