A Barcelona

Una dona ferida després de clavar-se al cap una fletxa disparada per un veí que practicava al seu jardí

Una dona ferida després de clavar-se al cap una fletxa disparada per un veí que practicava al seu jardí
1
Es llegeix en minuts

Una dona de 77 anys va resultar aquest dilluns ferida greu, si bé ja ha rebut l’alta hospitalària, després que un veí que estava fent pràctiques amb un arc al jardí de casa seva disparés una fletxa que va sortir de la seva propietat i es va clavar al cap de la víctima, que passejava per la zona.

Segons han informat a EFE fonts pròximes al cas, els fets, que segons les primeres hipòtesis van ser accidentals, es van produir cap a les 20.30 hores d’aquest dilluns al parc del Falgar de les Franqueses del Vallès (Barcelona).

Notícies relacionades

La dona estava passejant pel parc, amb uns familiars, quan de sobte va rebre al cap l’impacte d’una fletxa que havia sortit disparada accidentalment del jardí de la casa d’un veí de la zona, on l’home estava fent pràctiques de tir amb arc en companyia del seu fill.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va enviar tres dotacions al lloc, on van evacuar en estat greu en ambulància la dona cap a l’Hospital de Sant Pau, on de matinada ja li van donar l’alta, després de poder treure-li la fletxa que tenia clavada al cap.

Temes:

Barcelona