Succés

La fiscalia demana 9 anys de presó a un home per colpejar i amenaçar una dona amb qui va acordar un servei sexual a Lleida

La fiscalia demana 9 anys de presó a un home per colpejar i amenaçar una dona amb qui va acordar un servei sexual a Lleida
1
Es llegeix en minuts
ACN

La fiscalia demana 9 anys de presó a un home acusat de colpejar una dona amb qui va acordar un servei sexual a Lleida. Els fets van passar el desembre del 2020 a casa de la dona.

Segons l’escrit del ministeri públic, l’actitud de l’home va ser agressiva, ja que li va clavar una navalla petita que portava al clauer per obligar-la a continuar amb els actes sexuals.

Notícies relacionades

La fiscalia acusa l’home d’un delicte de violació i també d’un delicte lleu de danys, ja que quan la dona va agafar el seu mòbil per demanar ajuda, l’home l’hi va treure i l’hi va trencar. També està acusat per un delicte lleu d’amenaces perquè, dies més tard, es van trobar pel carrer i la va amenaçar de matar-la.

El judici es portarà a terme aquest dijous 1 de juny a l’Audiència de Lleida i, a part de la pena de presó, la fiscalia demana la llibertat vigilada a l’home, que se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a la dona durant 10 anys i que pagui una multa de 1.800 euros.

Temes:

Lleida