462 plantes en diferent estat

Detenen dos homes per tenir un laboratori per processar marihuana en una masia de Castellolí

A l’interior de la casa van trobar 562 plantes i 741 esqueixos

Detenen dos homes per tenir un laboratori per processar marihuana en una masia de Castellolí

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 50 i 54 anys per tenir una plantació de marihuana i un laboratori per processar-la en una masia de Castellolí (Anoia). La investigació es va obrir el gener passat i, després de diverses investigacions, els Mossos van entrar a la masia el 4 d’abril.

Un cop dins, van veure que la vivenda estava organitzada en diferents estances. Hi havia una zona destinada al cultiu de marihuana, on es van trobar 462 plantes en diferent estat de floració i 741 esqueixos.

D’altra banda, hi havia una habitació que feia la funció de laboratori amb un forn, provetes i altres estris per processar la marihuana i convertir-la en pol·len. Se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Notícies relacionades

A més, a la zona del distribuïdor que donava accés a totes les estances, els Mossos van localitzar dos congeladors amb bosses de cabdells, trinxat i pol·len de marihuana. Els dos homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat la connexió de la xarxa de subministrament elèctric.

Els dos detinguts van quedar en llibertat després de declarar a comissaria, amb l’obligatorietat de presentar-se davant el jutge quan se’ls requereixi.