A l’N-II

Mor un home a Sant Julià de Ramis quan reparava un camió

L’hidràulic que estava utilitzant per arreglar el vehicle ha cedit i l’ha atrapat a sota

Mor un home a Sant Julià de Ramis quan reparava un camió
1
Es llegeix en minuts

Un home de 45 anys ha mort aquesta tarda mentre estava treballant en una empresa de transports de Sant Julià de Ramis (Gironès) intentant reparar l’avaria al remolc d’un camió.

Segons han informat fonts dels Mossos d’Esquadra, han rebut l’avís cap a les 17.00 hores per dirigir-se fins al pàrquing d’una empresa de transports de la població de Sant Julià de Ramis situada a l’N.II, en la qual un treballador hauria tingut un accident.

Per causes que es desconeixen i s’estan investigant, el treballador, que segons fonts pròximes al cas era el propietari de l’empresa de transports Coronel Marimon de Sant Julià, de 45 anys, es trobava reparant el llum del remolc d’un camió quan l’hidràulic que estava utilitzant per fer-ho ha cedit i l’ha atrapat a sota.

Testimonis dels fets han intentat ajudar-lo i han alertat emergències, els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han intentat salvar-li la vida però ha acabat morint a causa de la gravetat de les ferides.

Notícies relacionades

Al lloc dels fets també s’han traslladat diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de la comissaria dels Mossos de Girona, així com dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció de guàrdia de Girona i del Departament d’Empresa i Treball d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.